Kültür Sanat Cem Moreno Band BRASS’ta!

Cem Moreno Band BRASS’ta!

20.02.2014 - 10:02 | Son Güncellenme:

Cem Moreno Band, 21 Şubat Cuma Akşamı BRASS’ta Sahne Alacak...

Cem Moreno Band BRASS’ta

Martı Istanbul Hotel bünyesindeki BRASS Restaurant & Bar geçtiğimiz aylarda büyük ilgi gören Latin müzik grubu Cem Moreno Band’i 21 Şubat Cuma akşamı yeniden ağırlıyor.

Haberin Devamı

Gipsy Kings’ten Pink Martini’ye, Santana’dan Cem Moreno’nun kendi bestelerine kadar geniş bir repertuar ile sahne alacak Cem Moreno Band, 21 Şubat Cuma akşamı saat 22.00’de Latin ateşini BRASS Restaurant & Bar’a getirecek.

Latin müziğinin coşkusunu birbirinden leziz tatlarla birleştiren BRASS Restaurant & Bar, şık ve sıcak ambiyansı ile Cuma akşamı şehrin en eğlenceli mekanlarından biri olacak.

İstanbul’un kalbi Taksim’de geçtiğimiz yıl açılan BRASS Restaurant & Bar, Executive Chef Eyüp Sabri Yunusoğlu yönetimindeki seçkin mutfağı, kokteyl seçenekleri ve zengin uluslararası şarap kavının yanı sıra sıcak ve samimi ortamı, rahat oturma grupları ve özel detaylarla bezenmiş şık dekorasyonu ile bu sene çok daha iddialı. Otel müşterilerinin yanı sıra dışarıdan gelen müşterilere de hizmet veren BRASS Restaurant & Bar öğle ve akşam yemekleri kadar iş çıkışı kokteyl molaları için de mükemmel bir adres.