Stil Ceylan İnsel'den burç temalı t-shirtler

Ceylan İnsel'den burç temalı t-shirtler

20.11.2013 - 11:33 | Son Güncellenme:

Ceylan İnsel’ in burç temalı t-shirt koleksiyonunda, tüm burçların simgeleri Ceylan İnsel yorumuyla vücut buluyor ve ortaya her burcun kendi simgesine özgü bir karakter ortaya çıkıyor.

Ceylan İnselden burç temalı t-shirtler

Kendi adıyla yarattığı markasıyla,resimlerini t-shirtlere aktaran ve sanatın hayatımızın içinde daha çok yer almasını amaçlayan Ceylan İnsel; her burcun simgesini kendi çizimleriyle yorumlayarak, stilize ettiği t-shirtlerde, bu kez burç sembollü kadınları yansıtıyor.

Milano’ dan geçtiğimiz yıl İstanbul’ a dönen ressam Ceylan İnsel, kendi adıyla yarattığı t-shirt markası ve tek tek elle çizimlerden oluşan “Giyilebilir Sanat” koleksiyonuyla, sanatı günlük hayatımızın içine sokmaya devam ederken, tasarladığı burç temalı t-shirtler’ le de astrolojiye sanatsal yorumunu katıyor.

Ceylan İnsel’ in burç temalı t-shirt koleksiyonunda, tüm burçların simgeleri Ceylan İnsel yorumuyla vücut buluyor ve ortaya her burcun kendi simgesine özgü bir karakter ortaya çıkıyor. Her burcun, kendi rengine ait kurdelalarla paketlenmiş burç temalı t-shirtler, özellikle astroloji meraklıları için güzel bir hediye alternatifi yaratıyor.

Her burcun sembolünü grafik tasarımcı olarak inceleyip, stilize ederek çizdiği kadın figürlerinin üzerine yerleştiren Ceylan İnsel’ in tablolarından yansıyan tasarımlar ve şimdi de burç temalı t-shirt koleksiyonu ile moda ve sanatseverler, kendi burçlarının özelliklerini t-shirtlerinde karakterleştirirken, sanatı üzerlerinde taşımanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

Yazarlar