Stil Chanel Kış Butiği

Chanel Kış Butiği

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Chanel Fransız Alpleri'nde yeniden karşımıza çıkıyor!..

Chanel Kış Butiği

Moda ve sanat dünyasının en köklü markaları arasında yer alan Chanel her yıl yaptığı farklı çalışmalarla adı sağlamlaştırmaya devam ediyor. Bir dünya markası olarak, farklı kültürlerden ve insanlardan etkilenerek "moda" adına, "öz" işler çıkarmaya yönelik stratjeisi sayesinde Chanel, bir çok kadın ve erkeğin vazgeçilmez markası oluyor!.

Haberin Devamı

2004 yılında Karl Lagrfeld'in markanın baş desinatörlüğü yapmaya başlaması ile moda haftalarında görsel şölenler ve koleksiyon çekimlerinde birbirinden farklı hikayeler yazmaya başlayan Chanel, adına, tarihine yakışır şekilde yoluna devam etmektedir.

Son olarak Kış sezonunu yaşadığımız şu günlerde, Chanel cephesinden yeni bir haber alıyoruz. Ünlü Fransız markası yeniden Fransız Alpleri'nde geçici bir butik açıyor..

Chanel Kış Butiği

"Chanel Winter Boutique" adıyla açılan ve kış döneminin sonuna kadar Fransız Alpleri'nde müşterilerine hizmet verecek olan butik, yeniden şıklığın adresi oluyor. Kapısında misafirlerini Mademoiselle Chanel'in heykellerinin karşıladığı butik, sıcak atmosferi ile kış sezonunda bahar havası estirecek gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Klasik bir dünya markası olmasının yanında teknolojik olanakları bünyesinde bulunduran ve müşterilerine her zaman hızlı ve güvenilir bir alışveriş keyfi yaşatmayı amaçlayan Chanel'in Fransız Alpeleri'nde butiğinde müşteriler, ipad'ler yardımıyla alışveriş yapabilme olanağına da sahip oluyor.

Karl Lagerfeld'in 2011-2012 Cruise Koleksiyonu'ndan esinlenerek hazırlanan butiğin, Fransız Alpleri'nde tatil yapanlar için mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğuna inanıyoruz.

Yazı; İlknur Şener

Yazarlar