Yaşam Chelsea’ye ihanetin bedeli 12.5 milyon

Chelsea’ye ihanetin bedeli 12.5 milyon

31.07.2010 - 00:18 | Son Güncellenme:

Chelsea Clinton’ın müstakbel eşiyle yaptığı evlilik sözleşmesine özel bir ‘aldatma’ maddesi koydurması, babasının Monica Lewinksy ile ilişkisini akıllara getirdi. Eşi, Chelsea’yi aldatırsa 12.5 milyon dolar ödeyecek...

Chelsea’ye ihanetin  bedeli 12.5 milyon

ABD’de yılın düğünü bugün yapılıyor. ABD Eski Başkanı Bill Clinton ve ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’ın kızları Chelsea görkemli bir düğünle uzun süredir birlikte oluduğu Marc Mezvinsky ile bugün evleniyor. Ancak çocukluk arkadaşı olan çift, şimdiden boşanmalarını düşünüyor.
Chelsea’nin müstakbel kocasıyla detaylı bir evlilik öncesi sözleşmesi imzaladığı ortaya çıktı. Babası Bill Clinton, annesini Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky ile aldattığında 15 yaşında olan Chelsea, aldatılma korkusuyla anlaşmaya özel bir madde ekledi. İddialara göre Marc Mevzinsky sadakatsizlik yaparsa 12.5 milyon dolar ödemek zorunda olacak.
Bu arada damadın babasının 5 milyon dolara mal olması beklenen düğüne katılmayacağı öğrenildi.

Kayınpeder hapis yatmıştı
Eski bir senatör olan ve yolsuzluk suçlamalarıyla 8 yıl hapis yatan Ed Mezvinsky, Clinton ailesiyle de çok iyi geçinmediği ve dini törenden sonra partiye katılmadan ayrılacağı belirtildi. Yahudi bir aileden gelen Marc ve hristiyan Chelsea’nin töreninde hem haham hem papaz olacağı da gelen bilgiler arasında.

ÇİÇEKLERE 250 BİN $
New York’un 145 kilometre kuzeyinde bulunan Rhineback kasabasındaki bir malikanenin bahçesinde gerçekleştirilecek düğünle ilgili bazı detaylar ise şöyle:
-Çiçeklere 250 bin, 5 katlı pastaya 20 bin $ harcandı.
-Sayısının 400 ila 500 arası olduğu tahmin edilen üst düzey konuklar için porselen kaplı portatif tuvaletler sipariş edildi. Bunun için de 20 bin dolar ödendi.
-Chelsea’nın Vera Vang mı yoksa Oscar de la Renta imzalı bir gelinlik mi giyeceği bilinmiyor. Ancak gelinliklerin fiyatları 20 bin dolar civarında.
-Düğündeki catering hizmetleri 750 bin dolar, alkol servisleri ise tam 30 bin dolar değerinde.
-Bahçeye 600 bin dolara özel çadırlar kuruldu. Böylece yağmur yağması durumunda düğünün mahvolması riski ortadan kaldırıldı.

Yazarlar