Stil Cherly Cole Şıklığı

Cherly Cole Şıklığı

13.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Nefis güneş ışığıyla uyandığımız bu taze bahar günlerinin yerini daha da sıcağa bırakacağı önümüzdeki günlerde ayaklarımızda hem rahatlık hem şıklık aramaya başladık bile...

Cherly Cole Şıklığı

Ardı ardına çıkan 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının yanında aksesuarlarımızın en dikkat çekeni elbette ki ayakkabılar...Bu yaz vitrinlerde espadriller,babatler,dolgu topuk sandaletler ve rengarenk tasarımları bulmak mümkün.Vitrinlerin çiçek açacağı,yeşillerin,pembelerin,sarıların ve turuncuların hüküm süreceği yaz ayları oldukça dinamik geçecek.

Haberin Devamı

Cherly Cole Şıklığı

Son yılların moda trendlerinin yanı sıra ünlü simaların modaya olan merakını ve bu konudaki girişimlerini heyecanla takip ediyoruz.Kimi ünlü modaya olan düşkünlüğünü kıyafet tasarımı ile sınırlandırırken, kimisi aksesuardaki çeşitliliğin büyüsüne kapılmış olacak ki müzik ve sinema kariyerlerine ağırlık verip bir taraftan da moda ikonu olmak için emin adımlarla ilerliyorlar.Victoria Beckham bu konuda moda iknonu olma önceliğini kimseye bırakacağa benzemese de meslektaşları da en az onun kadar iddalı gözüküyor.Jessica Simpson’dan sonra ayakkabı tasarımına meraklanan ve ikinci koleksiyonunu hayranlarıyla buluşturan isim Cherly Cole...

Cherly Cole Şıklığı

Vogue ve Elle gibi dergilere kapak olan ünlü şarkıcı geleceğin stil ikonlarından biri olarak görülüyor.İngiltere doğumlu Cole,yeni koleksiyonunda bolca dolgu topuklara yer vermiş.

Haberin Devamı

Cherly Cole Şıklığı

Yazın gelmesiyle bizlerin ayağından çıkartamayacğı sandaletleri,rengarenk tasarımlarla buluşturan vitrinlerde karşılaşmak umuduyla...:)

Yazarlar