Kültür Sanat 'Chill Out Festival' başlıyor!

'Chill Out Festival' başlıyor!

22.05.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Chill-Out Festival İstanbul’un üçüncüsü 25 Mayıs 2008 Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor.

Chill Out Festival başlıyor

Lounge 102 tarafından düzenlenen Chill-Out Festival İstanbul’un üçüncüsü 25 Mayıs 2008 Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor. Doğanın içinde, yeşillikler üzerinde, öğlen saatlerinde açık havada başlayacak festivalde, kesintisiz 12 saat müzik ziyafeti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Chill-Out Festival İstanbul 3 yaşında

Kemer Golf & Country Club’da 10 km2'lik bir orman içinde düzenlenecek festivalde, dünya çapında isim yapmış birbirinden ünlü sanatçı ve gruplar yer alacak. Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan  Chill-Out Festival İstanbul’da Ingiltere’den Morcheeba ve Ralfe Band, Fransa’dan Sebastien Tellier, ABD’den Bitter:Sweet ve Pacha Massive,  Avusturya’dan Parov Stelar ile Lounge 102 Allstars canlı performanslarıyla sahne alacak. Festivalde müzikseverler, cazdan trip hop’a, latin’den etnik tarzlara kadar geniş bir müzikal yelpazede her zevke hitap eden farklı müzikleri dinleme imkânına sahip olacak.

Yeryüzündeki cennet...

Lounge 102 severlerin merakla bekledikleri Chill-Out Festival İstanbul 2008 , yine Kemer Golf & Country Club'ın muhteşem açık hava atmosferinde yaklaşık 7 bin kişilik bir katılımla ve Garanti Flexi Card, BMW, adidas Originals, Digiturk Plus, J&B, Baileys, Coca Cola Zero, Kayra, Mariachi ve Redbull’un katkılarıyla yeryüzünde cennet deneyimi vaat ediyor. 'Festival' kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival İstanbul, gerek müzikal içeriği, gerekse hizmet kalitesi ve yaratılan eşsiz atmosfer açısından müzikseverlerden tam not alıyor.

Tarih: 25 Mayıs 2008 Pazar
Saat: 12:00  - 01:00
Mekan: Kemer Golf & Country Club - Kemerburgaz

Bilet Fiyatı: 70 YTL
Biletler Biletix satış ofisleri ve Biletix.com web sitesinde.