Sağlık Cilt yaşlanmasına meydan okuyor!

Cilt yaşlanmasına meydan okuyor!

17.04.2013 - 15:27 | Son Güncellenme:

Dermalogica, Dynamic Skin Recovery ile cilt yaşlanmasına meydan okuyor.

Cilt yaşlanmasına meydan okuyor

Dermalogica, cildin yaşlanmasına neden olan biyokimyasal reaksiyonları kontrol altına almaya yönelik ileri teknoloji ürünü Dynamic Skin Recovery SPF 30 ile ciltteki kırışıklık, lekelenme, nemsizlik, elastikiyet ve güç kaybı gibi yaşlanma belirtilerine savaş açıyor.

Haberin Devamı

Cilt yaşlanmasına meydan okuyor

Amerika’nın ilk profesyonel cilt bakım sisteminin yaratıcısı Dermalogica, olgun ve zamansız yaşlanmış ciltlerde kırışıklıklara neden olan biyokimyasal tetikleyicileri inceleyerek, cilt yaşlanmasını kontrol altına alan Dynamic Skin Recovery SPF 30 nemlendiriciyi geliştirdi. Dynamic Skin Recovery SPF 30, cilde eksiksiz bir nemlendirme sağlarken cildi güçlendiriyor ve yaşlanmaya sebep olan etkileri en aza indiriyor.

Dynamic Skin Recovery SPF 30, zamansız yaşlanma izlerini belirginleştikten sonra gidermek yerine bunları oluşumlarından önce kontrol altına alıyor. İçeriğindeki beyaz çay, c vitamini ve meyan kökü ile serbest radikalleri etkisiz hale getirmeye yardımcı olurken glukozamin, soya proteini, e vitamini ve özel peptidlerle de cildin kolajenini destekliyor.

Haberin Devamı

Dynamic Skin Recovery SPF 30, suni koku ve renklendirici içermeyen özel nemlendirici formülüyle, çevre kirliliği ve UV ışınlarının ciltte yarattığı lekelenme ve nem kaybı gibi yaşlanma belirtilerini hedefliyor. Güneş koruyucu özelliğiyle cildi gün ışığının zararlı etkilerinden uzak tutarken cilde uzun süreli bir nemlendirme sağlayarak cildin doğal yapısını ve elastikiyetini korumasına yardımcı oluyor.

Kullanımı:

Cilt temizlendikten sonra, günlük nemlendirici olarak tüm yüze ve boyun bölgesine uygulanır. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce uygulanması tavsiye edilir.

Yazarlar