Stil Cindy Crawford - C&A 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Cindy Crawford - C&A 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

14.09.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Cindy Crawford’dan C&A’ya özel koleksiyon..

Cindy Crawford - C&A 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Cindy Crawford, dünyanın en önemli aile markalarından C&A için özel bir kadın koleksiyonu hazırladı. İkon haline gelmiş uluslararası modellerin en ünlülerinden biri olan ve kariyeri boyunca birinci sınıf pek çok marka için modellik yapan Crawford, böylece ilk kez bir marka için kendi koleksiyonunu oluşturmuş oldu.Güzel giyinmeyi seven tüm kadınlar için farklı mevsimlere uygun ve Cindy Crawford’un tarzını yansıtan bu özel koleksiyon 18 Eylül’den itibaren Türkiye’de!..

Haberin Devamı

C&A’nın heyecanla beklenen Cindy Crawford koleksiyonu, önümüzdeki Sonbahar’dan itibaren Avrupa’daki 1500’den fazla mağazada ve 8 online mağazada Türkiye’de ise 18 Eylül’den itibaren tüm C&A mağazalarında satışa sunulacak. Koleksiyonla ilgili “Amacım her gün giyilebilecek rahat giysiler tasarlamak” diyen Crawford, kişisel tarzını bu koleksiyona yansıttığını belirtiyor. Hem kocası Rande Gerber ile hem de çocukları Presley ve Kaia ile birlikteyken, günlük hayatının her alanında kendini iyi hissedeceği kıyafetleri tercih ettiğinin ise altını çiziyor.

Cindy Crawford - C&A 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Şık ve kolay giyilebilecek bir tarzın hakim olduğu koleksiyonun içinde, zarif blazer ceketler, hırkalar ve kazaklar yer alıyor. Bunları günlük giyilebilecek gömlekler, jean pantolonlar ve deri ceketler tamamlıyor. Fermuar, yapay kürk yaka ve kemer detayları, sade hatlara sahip bu koleksiyonu zenginleştiriyor. Parçalarda yünlü kumaşlar, merinos ve deri gibi en iyi malzemelerin kullanılması da göze çarpıyor. Tüm modeller 36 bedenden 46 bedene kadar geniş bir yelpazede sunuluyor. Trikolarda ise XS’dan XL’e kadar beden bulmak mümkün.

Haberin Devamı

Cindy Crawford - C&A 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Farklı sezonlar için üst, alt ve ceket gruplarından oluşturulan üç farklı görünüm düşünülmüş. Sonbahar/Kış sezonunda sıcak, toprak renklerinin hakim olduğu fitilli kadife pantolonlar, gömlekler ve özel tasarım kahve-mürdüm deri ceket göze çarpıyor. Koleksiyonun “Glam-rock” havasını veren parçaları ise kobalt mavisi ve siyah renklerde üstler, truvakar kollu blazer ceket ve gri rock stili deri ceket.

Koleksiyonun üçüncü ve en büyük çizgisi ise gri ve siyahın hakimiyetindeki kazaklar, hırkalar, kısa blazer ceket, dar kesim, üste oturan pantolonlar, gömlekler ve muflonlu mont. Bunların içinde Crawford’un kuşkusuz favorisi olan parça ise, palto gibi de kullanılabilecek olan kalın, diz boyu hırka; gri ve siyah tonlarındaki çizgili tasarımıyla gerçekten dikkat çekici bir model.

Cindy Crawford - C&A 2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Koleksiyondaki tüm parçalar kolayca kombinlenebilecek şekilde düşünülmüş. İşyerinde, alışverişte ya da bir akşam programında duruma uygun şekilde birbirleriyle karıştırarak kullanılmaları mümkün. Koleksiyonun çok yönlü oluşu Cindy Crawford açısından da çok önemli: “Ben de pek çok kadın gibi hem moda olan hem de rahat kıyafetler giymeyi seviyorum. Bu kıyafetlerin çocuklarımı okuldan alırken de, bir iş toplantısı sırasında da, kocamla akşam yemeğinde buluşacağım zaman da beni çok iyi göstermesini isterim.” diyor ünlü süper model.

Yazarlar