Editörün Seçtikleri Çocuklar için boyama kitapları

Çocuklar için boyama kitapları

29.07.2015 - 16:02 | Son Güncellenme:

Yazın güzel havalarda çocuklar doyasıya oyun oynayıp eğleniyor.

Çocuklar için boyama kitapları

50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color, şimdi arta kalan zamanlarda el becerilerinin ve hayal güçlerinin gelişmesi için onlara birbirinden keyifli boyama kitapları ile eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Boyama kitapları çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip. Çocukların kas gelişiminde, özellikle ince kas becerilerini geliştiren bir yönü bulunuyor.Çocuğun yaratıcılığını ve el becerilerini geliştiriyor.

Bu gelişimi sağlarken biriken enerjisini atmasına yardımcı olarak günlük yaşamdaki gerilimden kurtulmasına da olanak tanıyor. Gerginliğini üzerinden atan ve stresten uzaklaşan çocuklar, boyama kitapları sayesinde kendilerini ifade etme fırsatı buluyor. Ayrıca iyi gözlem yapabilen anne babalar için boyama yaparken kalemi kullanışı ya da boyamayı nasıl yaptığı gibi detaylar çocuğun kişiliğiyle ve duygusal dünyasıyla ilgili ipuçları da veriyor.

Minikler bu aktiviteleri sırasında biçim, boyut ve renk kavramlarını öğrenme fırsatı yakalıyor. Doğru seçilen boyama kitapları çocuğun düşünce dünyasını, bilişsel gelişimini de olumlu yönde etkiliyor ve üç boyutlu düşünme yeteneği kazandırıyor. Kırtasiye sektörünün lider markalarından Keskin Color, çocukların yaşlarına uygun olarak hazırlanan boyama kitabı alternatifleri ile onlara tatilde hem eğlenme hem de kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

Keskin Color’ınboyama kitapları seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor…

Yazarlar