Kültür Sanat Çocuklar için macera dolu deneyim

Çocuklar için macera dolu deneyim

18.03.2015 - 15:15 | Son Güncellenme:

Zorlu alışveriş merkezi, 21 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında çocuklar için çok renkli ve farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Çocuklar için macera dolu deneyim

Minik misafirler, 27 Mart'ta gösterime girecek "Evim" filminin öncesindeki eğlenceli aktivitelerle, Zorlu Alışveriş Merkezi’nin metro katında, sürpriz ve macera dolu bir deneyim yaşayacak.

Zorlu, 21 Mart - 5 Nisan tarihleri arası saat 12.00'den - 19.00'a dek minikleri macera ve eğlence dolu bir etkinliğe davet ediyor. “Evim” filminde insan dostu uzaylılar gezegenleri düşmanları tarafından işgal edilince dünyaya sığınmaya karar veriyorlar. Bu filmin eğlenceli temalarıyla tasarlanan etkinlik alanında minik kahramanlar, bir yandan gezegenleri öğrenirken, bir yandan da eğlenceli aktivitelerle heyecan dolu anlar yaşayacaklar.

Minik kahramanlarımız, filmdeki karakterlerden biri olan ‘Lüle’nin arabasına binerek filmdeki araba yolculuğu sahnesini yaşayacak, uzay bölümünde ise “Evim” filminin sevilen karakteri OF’un özel kostümünü giyerek filmdeki dans sahnesini canlandıracaklar. Ebeveynler, aktivite boyunca çektikleri fotoğrafları instagramda #zorludaevim hashtagiyle paylaşarak, instaprintten alıp bu eğlenceli günün hatırası olarak saklayabilecekler.