Kültür Sanat Çocuklar sanat için UNIQ İstanbul'da

Çocuklar sanat için UNIQ İstanbul'da

17.04.2015 - 16:01 | Son Güncellenme:

UNIQ Çocuk; birbirinden renkli ve eğlenceli, çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik atölyelere ev sahipliği yapmaya başladı.

Çocuklar sanat için UNIQ İstanbulda

İstanbul’un en yeni kültür, sanat ve eğlence mekanı UNIQ İstanbul içinde yer alan UNIQ Çocuk; birbirinden renkli ve eğlenceli, çocukların yaratıcılığını geliştirmeye yönelik atölyelere ev sahipliği yapmaya başladı. Cam Sanatıyla Tanışma Atölyesi, çocuklara farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Haberin Devamı

Uzmanlar eşliğinde, güvenle cama dokunmalarına, şekil verip birbirinden renkli objeler tasarlamalarına olanak sağlayan bu atölyede, çeşitli ebatlarda kesilen camların üzerine pigmentlerle resim yapan çocuklar keyifli dakikalar geçirecekler. 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu özel etkinliğin biletleri biletix’te satışa sunuldu.

Hem büyüklere, hem küçüklere atölyeler

UNIQ İstanbul’da, her hafta sonu farklı konularda düzenlenen atölyelerden bir tanesi mutlaka çocuklarınızın ilgisini çekecektir. Çocuklar cam sanatını öğrenirken aileler, “Zeytinyağı Tadım ve Şişe Tasarımı”, “10 dakikada Nasıl DJ Olurum” atölyelerine katılabilir. Cam atölyesi dışında tüm etkinlikler ücretsizdir.