Editörün Seçtikleri Çocuklara rengarenk hediyeler Hasbro'da

Çocuklara rengarenk hediyeler Hasbro'da

27.01.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

Transformers, My Little Pony ve Hasbro Gaming gibi markalarıyla küçükten büyüğe herkese eğlencenin kapılarını açan Hasbro, çocuklarına en güzel karne hediyesini arayan anne-babaların yardımına koşuyor

Çocuklara rengarenk hediyeler Hasbroda

Tüm çocukların yıl boyunca istediği oyuncakları şimdi onlara hediye edin, karne heyecanlarına eğlence katın!

Haberin Devamı

Dünya oyuncak devi Hasbro, karnesini alarak yarıyıl tatiline giren tüm çocukları birbirinden güzel oyuncaklarla buluşturuyor. Yarıyıl tatilinde çocukların en sevdiği arkadaşları Pony’ler, Rarity’nin Moda Atölyesi’nde baloya hazırlanıyor; Transformers’ın hem araç hem de robot olabilen yeni figürleri birleşerek güçlerine güç katıyor.Hasbro’nun yepyeni oyunu Fantastik Jimnastik ile de yarıyıl tatilinde çocuklar eğlenceli vakit geçiriyor.

Rarity’nin Moda Atölyesi’nde Balo Hazırlığı

Canterlot Sarayı'nda yapılacak Kraliyet Balosu heyecanına çocuklar da en sevdiği Pony’leri baloya hazırlayarak ortak oluyor. Rarity’nin Moda Atölyesi’ndeki kaydırmalı mekanizma ile Rarity giysilerini hızla değiştiriyor, balo için hazırladığı kıyafetleriyle tarzını ortaya koyuyor. Sette, Rarity'nin 7,5 cm boyundaki figürü, giyilip çıkarılabilen 3 giysi ve saç aksesuarları yer alıyor.

Haberin Devamı

Transformers’ın yeni Crash Combiners serisi ile robotlar artık görünenden daha fazlası!

Crash Combiner İkili Figür ile2 farklı Transformers karakteri muhteşem bir robot oluşturmak için birleşiyor! Çocuklar araç modundaki iki figürü tek bir adımda kolayca birleştirerek, çok daha güçlü ve yepyeni bir Transformers robota dönüştürüyor. Serideki Activator Combiner figür ise araç veya robot modundaki figürlere takılarak gizli güçlerini açığa çıkartıyor!

Figürlerin üzerindeki Transformers sembolü, Transformers RID mobil uygulamasıyla taratılabiliyor ve oyun içinde karakter ve dijital hediyeleri aktive ediyor.

Fantastik Jimnastik ile mükemmel atlayışlar

Hasbro Gaming’in yepyeni Fantastik Jimnastik oyunu ile “mükemmel” atlayışınızı yapın, oyunu kazanın! Doğru bir hız ve ritimle jimnastikçiyi çubuğun üzerinde döndüren çocuklar, tam zamanını kollayarak butona bastıklarında jimnastikçi atlayışını yapıyor ve mattaki yeşil bölüme inerek puanını belirliyor. Çocuklar oyunu tek başına da keyifle oynayabileceği gibi, arkadaşlarıyla oynayarakyeni taktikler öğrenip ve turnuvalar düzenleyebiliyor.

Yazarlar