Yaşam Çöpte bacak dehşeti!

Çöpte bacak dehşeti!

30.07.2010 - 00:46 | Son Güncellenme:

Bursa’da temizlik işçileri bir apartmanın önündeki çöp konteynerini boşaltırken siyah bir poşette parmakları ojeli bir çift bacak buldu

Çöpte bacak dehşeti

Bursa’da dün temizlik işçileri çöp temizliği yaparken, konteyner içerisinde siyah poşete sarılı tırnakları ojeli bir çift bacak buldu.
Merkez Nilüfer İlçesi, Konak Mahallesi, Konak Caddesi’nde bulunan Gencal Apartmanı önündeki çöp konteynerini temizleyen temizlik işçileri Ali Rıza Dingel ile Oktay Şahinkaya, konteyneri, çöp kamyonuna yükledi.
İşçiler, aracın çalıştırılmasıyla dönen kepçe sayesinde, çöp içerisinde siyah poşete sarılı, tırnakları ojeli bir çift kadın bacağı gördü. İşçiler, sürücü Cabir Suner’i uyarınca, araç 50 metre ileride durdu. Dingel ile Şahinkaya, sürücü Suner’e ‘Ağabey, bizim gördüğümüz, manken bacağı mı yoksa gerçek bacak mı?” dedi. Araçtan inen Cabir Suner çöp içerisine baktığında poşet içeresindeki tırnakları ojeli bir çift kadın bacağı görünce durumu hemen polise bildirdi.
Gelen polisler çevrede güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Kent çöplüğü incelendi
Diz kapağının altından kesilmiş 2 bacak bulunan çöp konteyneri, polis ekiplerinin eşliğinde Hamitler Kent Çöplüğü’ne götürüldü. Bursa Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ve cinayet masası ekiplerinin gözetiminde, çöp konteynerinden boşaltılarak geniş bir alana yayılan çöpler, detaylı aramadan geçirildi.

Haberin Devamı

Çöpte bacak dehşeti

Çöplerin arasında başka bir parça olup olmadığını araştıran ekiplerin incelemesinde, yeni bir bulguya rastlanmadı.

Yazarlar