Stil Corto Moltedo Çantaları

Corto Moltedo Çantaları

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çantada Pop-Lüks şıklığın adresi Corto Moltedo İstanbul'dan geçti!..

Corto Moltedo Çantaları

Bottega Veneta'nın kurucuları Laura ve Vittorio Moltedo'nun kendi yolunda yürümeyi seçen oğulları Gabrielecorto'nun yarattığı, pop öğeleri lüks dokunuşlarla yorumladığı markası Corto Moltedo, 17,18,19 Kasım tarihlerinde The House Hotel Nişantaşı'nda düzenlenen özel bir satışla İstanbullu modaseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Corto Moltedo'nun tasarımları, yaratıcısının modern lükse bakışının çantada vücut bulmuş hali olarak biliniyor. Dünya şehirlerini çocukluğundan itibaren gezerek, uluslararası vizyonu genç yaşında edinen Gabrielecorto Moltedo, New York City'de, tasarım ve stil konusunda herkesi kıskandıracak bir genetik miras ile dünyaya geldi. İtalyan lüks devlerinden Bottega Veneta'nın varisi olarakta tanınan Moltedo kendi yolunu 2004 yılında Paris'te kendi markasını kurarak çiziyor.

Corto Moltedo Çantaları

Lüksü kendi hayat görüşünün süzgecinden geçirerek yorumlayan ve eğlenceli vizyonuyla baştan çıkarıcı çantalara hayat veren Moltedo'nun çantaları, Sophie Marceau, Madonna ve Kate Hudson'ın da aralarında bulunduğu bir çok ünlünün de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Kaset formundan ilham alan ikonik clutch'ları, muzip tasarımlarıyla kendine hayran bırakan rengarenk el çantaları ve sezonun trendi piton derisinden parçaları ile İstanbul'da İtalyan rüzgarı estiren Moltedo'nun bu sunumundan eminiz ki çantaları görenler oldukça memnun ayrılmışlardır. Belki de aralarında uzun zamandır arayıpta bulamadıkları "o çanta"yı bulanlar bile olmuş olabilir. Renkleri ve dokuları itibariyle oldukça çekici olan "çantalar" bakalım bir daha ne zaman İstanbul'a uğrayacak?!

Corto Moltedo Çantaları

Yazarlar