Kültür Sanat “Dance with Babies” Türkiye’de

“Dance with Babies” Türkiye’de

01.06.2015 - 15:38 | Son Güncellenme:

0-2 yaş ve 18 ay-5 yaş arası çocuk ve ailelerini dansla buluşturan ve yılın en iyi etkinliği seçilen, UNESCO destekli Dance With Babies İstanbul, Antalya ve İzmir’e geliyor!

“Dance with Babies” Türkiye’de

Bebekli ve çocuklu aileleri dansın ve birlikte hareket etmenin gücü ile buluşturarak, gelecek nesillere ilham veren aileler yaratmayı hedefleyen uluslararası dans etkinlikleri, “Dance with Babies” ve “Dance with Toddlers”; İskoçya, İngiltere, İtalya, Meksika, ABD, Romanya ve İsviçre’den sonra şimdi Türkiye’de! 2013 yılında İskoçya'da kurulan ve geçtiğimiz yıl İngiltere’de “Netmums UK Classes For You” ödülünü kazanan Dance with Babies, 9-10 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Sadece annelerin değil, dansı ve hareket etmeyi seven babaların da bebekleri ile birlikte katılabileceği "Dance with Babies” etkinliği Salsa, Cha cha, Rock’n Roll, Klasik Bale başta olmak üzere 7 farklı dans stilini fitness hareketleri ile bir araya getirerek ailelerle buluşturuyor.

Her yıl 1000 aileye ulaşan "Dance with Babies” ve “Dance with Toddlers” etkinlikleri ayrıca; uluslararası franchise ve eğitmenlik haklarına sahip olmak isteyen tüm dansçı, fitness eğitmeni ve kurumlara da açık. Dance with Babies sertifika programlarına katılan eğitmenler ve kurumlar, International Dance Council - Unesco ve Dancing Families All Around The World ağının bir parçası olma fırsatını da yakalıyor.

Detaylı bilgi ve katılım için info@brandingofart.com adresine e-mail ile başvurulabilir veya www.dancewithbabies.com adresi ziyaret edilebilir.

Haberin Devamı

Dance with Babies Türkiye Programı

05-06 Haziran - İzmir LAB Alternatif Sanatlar

09-10 Haziran- İstanbul Inanna Kadin Farkındalık Merkezi

20-21 Haziran- Antalya 1947 Ballet Studio

Yazarlar