Stil Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

21.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon Stil İkonu dosyamızın yeni konuğu Harry Potter serisiyle sinema dünyasına adım atan ve bir fenomene dönüşen Daniel Radcliffe oluyor!..

Daniel Radcliffe

Sinema dünyasında kendi adından sıkça söz ettiren bir çocuk olarak tanıdık biz onu. David Copperfield adlı televizyon dizisiyle televizyon kariyerine başlangıç yapan ve Panama Terzisi filmiyle sinema sektörünen adım atan Radcliffe, başarılı yükselişini 6 filminde rol aldığı Harry Potter serisine yaptı. Seriye başladığında 11 yaşında olan Radcliffe, şimdilerde özellikle genç kızların dikkatinden kaçmayan çekiciliğiyle 20 yaşında genç bir aktör oldu.

Haberin Devamı

Daniel Radcliffe

Gençliğinin en güzel dönemlerini yaşayan ve geçen zamanda daha da yakışıklı bir genç adam olan Radcliffe, kendine özgü rocker tarzını benimseyip ve sinema kariyerini de başarılı bir çıkışla harmanlayan yetenekler arasında parmakla gösteriliyor. Sinema oyunculuğu konusunda eğitim alan, bunun dışında tiyatro ve müzikle alakalı çalışmalar yapan Radcliffe’i yeni dönemde Siyahlı Kadın filmiyle dikkat çekiyor.

Film endüstrisi pek çok yakışıklı ve yetenekli aktörlerle karşılaştı. Kimileri senaryo seçimlerindeki hatalardan, kimileri kendilerini yeterince geliştirmediğinden ya da yansıtamadıklarından, film sektöründe fazla tutunamadılar. Radcliffe İngiltere'den genç, yakışıklı ve yetenekli genç bir aktör olmasıyla bu ön yargıları kırmış gibi gözüküyor. Harry Potter serisinden sonra daha başarılı projelerde de izleyeceğimize inandığımız yakışıklı genç adam, magazine dergilerinin kapaklarında boy göstermesiyle de adından sıkça söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Daniel Radcliffe

Kampanya çekimlerinde sıkça karşılaşmadığımız ancak, karakteristik yüz hatlarıyla sadece oyunculuk yönünün gelişmesini isteyen Radcliffe, özellikle genç kızların takipçisi olduğu dergilerin kapaklarına poz vermekten ya da röportaj yapmaktan geri de kalmıyor. Elbette, sadece filmleriyle gündemde kalmanın mümkün olmadığının farkında olmalı ki, kendisini nasıl göstermesi gerektiğini iyi biliyor.

Film festivallerinin kırmızı halılarında şimdiden bir Tom Ford ve Armani hayranı olduğunu vurgulayan giyim tarzıyla, takım elbisenin kendisine yakıştığını ispatlayan bir isim olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bir çok dergide günlük hayatında spor tarzıyla gördüğümüz genç aktör, kitlelere örnek olmayı hedefliyor olacak ki, sokakta bile olsa giyimine oldukça dikkat ediyor gibi gözüküyor.

Daniel Radcliffe

Yeni dönemde sinema sektöründe sıkça göreceğimiz Radcliffe, markalardan gelen modellik tekliflerinde değerlendiriyormuş. Uzun saatler spor yaparak formunu korumayaçalışan ve modellik konusunda herhangi bir deneyimi olmasa da, başarılı olabileceğine inandığı alanlarda çalışmak istemesi, prensipli hayat tarzının biraz dışına çıkmak istemesine yönelik bir karar olabilir.

Haberin Devamı

Daniel Radcliffe

Genç kızların dikkatini çeken ve yaşı büyüdükçe farklı tarzıyla kendisini göstermeye başlayan Radeliffe bakalım yaptığı çalışmalar ve belki de gerçekleşecek “modellik” denemeleriyle henüz oturmamış “tarzını” hangi yöne doğru çekecek?.

Yazarlar