PembeNar Darty'den sevgililere özel seçenekler!

Darty'den sevgililere özel seçenekler!

04.02.2013 - 12:09 | Son Güncellenme:

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunan DARTY, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmek ve kalplerini kazanmak isteyenlere birçok üründe özel fırsatlar sunuyor. DARTY, bu romantik güne özel pek çok farklı ürün seçeneğiyle kalpleri ısıtıyor.

Dartyden sevgililere özel seçenekler

DARTY, Sevgililer Günü için kadınların kalbini çalabilecek ve erkeklerin merak duyduğu son teknoloji ürünleri hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor. Bu kapsamda; 5 MP kameralı, bluetoothlu, 1 GHZ çift çekirdek işlemcili, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemli, 480x800 ekran çözünürlüklü Samsung Galaxy S 3 Mini, 8 MP kamera, 4'' ekran boyutu, Full HD video çekimi gibi işlevlere sahip Iphone 5, 8 MP kamera, bluetooth, 1.5 GHZ Dual-Core Qualcoom işlemci, parlak Amoled ekran, HTML 5, Microsoft Office desteği, Wireless şarj, NFC, Carl Zeiss Lens - Flaş özellikli Nokia Lumia 820 gibi akıllı telefonlar hediye alternatifleri bakımından tüketicilerin gözdesi olarak raflardaki yerini alıyor.

Haberin Devamı

Tablet bilgisayar ve ultrabookların da ne hediye alsam diye düşünenlere iyi bir seçenek olarak sunulduğu DARTY’de renkli telefon ve tablet kılıfları, dijital fotoğraf çerçeveleri gibi aksesuarlarla birlikte kişisel bakım ürünleri alıcılarını bekliyor.

DARTY’nin Sevgililer Günü’ne özel fırsatları bunlarla sınırlı kalmıyor. Yüzlerce farklı üründe şaşırtan fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen herkes, DARTY mağazalarında buluşuyor.

Yazarlar