Tatil Dedeman Palandöken Otelleri ile Yılbaşı Coşkusu Zirvede

Dedeman Palandöken Otelleri ile Yılbaşı Coşkusu Zirvede

20.11.2012 - 12:01 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en yaygın oteller zinciri Dedeman Hotels & Resorts International’ın Palandöken’deki gözde iki oteli Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge, yılbaşı gecesine özel fırsatlar sunuyor.

Dedeman Palandöken Otelleri ile Yılbaşı Coşkusu Zirvede

Yeni yıl coşkusunu Türkiye’nin en iyi pistlerine sahip Palandöken’de yaşamak isteyenlere Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge’da 1 Kasım 2012 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapacakları rezervasyonlarında 1 gece konaklama hediye ediliyor.

Dedeman Palandöken otelleri, 2013 yılına keyifli bir deneyimle girmek isteyenleri “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni yaşamaya davet ediyor. Yılbaşına özel olarak hazırlanan kampanya kapsamında 1 Kasım 2012 - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılan rezervasyonlarda yapılacak 4 gece konaklamanın 1 gecesi Dedeman Palandöken Otelleri’nden misafirlerine hediye ediliyor. Yeni yıl heyecanın arttığı 26 Aralık 2012 - 4 Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşecek konaklamalarda geçerli olan kampanya Gala Yemeği ve Yeni Yıl Balosu’nu da kapsıyor.

Türkiye’nin en yaygın otel zinciri Dedeman Hotels & Resorts International’ın Palandöken Otelleri, birçok farklı eğlence ve konaklama seçenekleriyle konuklarına farklı sürprizlerle dolu benzersiz bir yılbaşı kutlaması hazırlıyor. Yeni yıl coşkusunu Dedeman Palandöken Otelleri’nde yaşamak isteyenler eğlencenin yanı sıra Türk hamamı, kapalı havuz, sauna ve fitness gibi birçok dinlendirici aktiviteyi de deneyimleme fırsatını elde edecekler. Kampanya kapsamında Dedeman Palandöken otellerinde ebeveynleri ile aynı odada konaklayan 6 yaş ve altı çocuklardan ücret alınmazken, 7 ve 12 yaş arası çocuklar için %50 indirim uygulanıyor.