Stil Defacto İlkbahar/Yaz çocuk koleksiyonu

Defacto İlkbahar/Yaz çocuk koleksiyonu

25.02.2015 - 11:13 | Son Güncellenme:

Yeni koleksiyonları ile çocuk modasına yön veren DeFacto, 2015’in sıcak günlerinde miniklerin kalbini fethediyor.

Defacto İlkbahar/Yaz çocuk koleksiyonu

Renkli tasarımları ile dikkat çeken koleksiyonda küçük beyler ve küçük hanımlar için rahat ve spor kıyafetlerden oluşan tasarımlar bulunuyor.

Rahatlığı şıklıkla buluşturan DeFacto, 3 – 8 yaş grubundaki çocuklar için İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’yla neşe dolu bir bahar vaat ediyor. Sıcak günleri, birbirinden renkli tasarımlarıyla tamamlayan marka, son trendleri kaliteli ürünler ile buluşturarak ailelerin ve çocukların beğenisine sunuyor.

Küçük hanımlar bu baharda şıklık yarışına giriyor

Yaz mevsiminin canlı renkleriyle küçük hanımlar için hazırlanan DeFacto Kız Çocuk Koleksiyonu’nda pembeler, kırmızılar ve mavi tonları hakim. Çiçek desenli pantolonları, stil sahibi elbiseleri, birbirinden renkli şort, etek ve gömlek tasarımlarıyla dikkat çeken seri, çanta ve kemer aksesuarlarıyla miniklerin şıklığına şıklık katıyor. Küçük hanımları soğuk havalardan koruyan uzun kollu ceket ve rüzgarlıkların da yer aldığı İlkbahar – Yaz Kız Çocuk Koleksiyonu’nda çift taraflı kullanılabilen sevimli şişme yelekler de güzel kızların beğenisine sunuluyor.

Hem sportmen hem de şık küçük beyler

Şıklıkta sınır tanımayan küçük beyler, DeFacto ile spor görünümlerini şıklıkla birleştiriyorlar. Yakışıklı miniklere, renkli pantolonlar, baskılı tişörtler ve ekose gömlek tasarımlarından oluşan bir koleksiyon sunan DeFacto, spor ayakkabılarıyla miniklerin kombinlerini tamamlamalarına yardımcı oluyor. Sezonun trendi kolej montlarının yer aldığı İlkbahar – Yaz Erkek Çocuk Koleksiyonu’nda, kapüşonlu birbirinden cool yağmurluklar da stil sahibi minik beylerin favorisi olmaya aday.

Çocukların renkli dünyasına, neşeli ve eğlenceli bir bahar getiren DeFacto, sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile ailelerin de seçimi oluyor.

DeFacto Çocuk Koleksiyonu’na seçili DeFacto mağazalarının yanı sıra, www.defacto.com.tr online mağazasından da satışa sunuluyor.

Yazarlar