Kültür Sanat Demirören İstiklal Palas misafirlerini bekliyor

Demirören İstiklal Palas misafirlerini bekliyor

18.11.2016 - 18:18 | Son Güncellenme:

İstiklal Caddesi’nin yeni vazgeçilmez adresi Demirören İstiklal Palas, dekorasyonu, yemekleri ve eğlencesiyle gece hayatına yön verecek.

Demirören İstiklal Palas misafirlerini bekliyor

İstanbul’un en nostaljik ve popüler bölgesi olan İstiklal Caddesi’nde artık yepyeni bir adres var: Demirören İstiklal Palas. Beyoğlu’nun tarihi dokusunun içinde eğlence ve lezzeti bir arada sunan Demirören İstiklal Palas misafirlerine vazgeçemeyecekleri bir ambiyans sunuyor. İstiklal Caddesi’nin eşsiz tarihi dokusu eşliğinde gün boyu, tazelikten ödün vermeden lezzet tutkunlarını ağırlayan Re - Pub Restoran iyi yemek ve müziğin yeni adresi olacak.

Haberin Devamı

İstiklal Palas dekorasyonu, lezzetli yemekleri, tasarım odalarıyla olduğu kadar eğlenceleriyle de İstanbul gece hayatına yön verecek. Alman Dj Shantel ile Avrupa ve dünyanın önemli sahnelerinde yer alan, Fransızca şarkılara kattığı yeni yorumlarla dikkat çeken sanatçı Damla Pehlevan, farklı dillerde söylediği solo projesi ile 19 Kasım Cumartesi akşamı 20.30’da İstiklal Palas Re - Pub sahnesinde, dinleyenlere geçmişten günümüze bir yolculuk yaşatacak.

Demirören İstiklal Palas misafirlerini bekliyor

Canlı müzik ve Dj performanslarının yanı sıra sürpriz organizasyonlarla İstiklal Palas yıl boyunca misafirlerini şaşırtacak.

Hem yerel ve dünya mutfağından lezzetleri tatmak hem de şehir hayatına keyifli bir mola vererek müzik ziyafeti yaşamak için sizleri İstiklal Palas’a bekliyoruz.