Stil Deniz Kaprol “Fetishism in Fashion”da!

Deniz Kaprol “Fetishism in Fashion”da!

06.05.2013 - 10:19 | Son Güncellenme:

Deniz Kaprol, küratörlüğünü Lidewij Edelkoort’un yaptığı ve 8 Haziran-21 Temmuz tarihlerinde Arnhem, Hollanda’da sergilenecek olan “Fetishism in Fashion” konulu MoBA 2013 bienaline davet edildi.

Deniz Kaprol “Fetishism in Fashion”da

Sergide tüm dünya üzerindeki etkileyici ve yaratıcı yetenekler bir araya getiriliyor. Deniz Kaprol’un da tasarımları ile katılacağı sergide ilham veren kıyafetler, film ve fotoğraflar, aksesuarlar ve objeler yer alıyor. Modanın fetişizm dünyasına eğilip stil ve kültürün geleceğinin irdeleneceği sergide estetikteki orijinal, yaratıcı ve avangart eğilimler sorgulanıyor.

Haberin Devamı

40.000 kişinin katılmasının beklendiği ve binlerce kişinin fetishisminfashion.com günlük olarak takip edebileceği bienal, farklı fetişleri temsil eden 13 odadan oluşuyor: Nudizm, mazoşizm, enfantilizm, bölgeselcilik, ulusseverlik, tüketimcilik, romantizm, spiritüalizm, efsanecilik, fütürizm, yapısalcılık, göçebelik, Şamanizm.

DKaprol markasıyla dünyada ilk kez takı defilesi gerçekleştiren Deniz Kaprol, önceki dört defilesiyle Türk ve dünya basınında büyük beğeni toplamıştı. Deniz Kaprol imzalı küpe, kolye, bileklik, yüzük, broş, çanta ve aksesuarlar Bağdat Caddesi’ndeki DKaprol mağazasında takı ve aksesuar severler ile buluşuyor.

Yazarlar