Rüyada Derisini Yüzmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Derisini Yüzmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Derisini Yüzmek Ne Anlama Gelir? isimli rüya tabirini görüntülüyorsunuz. Farklı tabirleri görmek için rüya tabirleri sayfasına gidebilirsiniz.

Rüyasında kendi derisini yüzdüğünü ve derisinin başkası tarafından yüzüldüğünü gören kimsenin, malı elinden alınır veya malından ayrılır şeklinde tabir olunur. Rüyada kendi bacaklarının derisini yüzdü­ğünü gören kimseye bir hayır isabet eder veya o  kişi bir kadınla evlenir ve o kadın da kendi malını evlendiği kişiye bağışlar. Deri yüzmekle ilgili rüyalar pek iyiye yo­rumlanmaz. Rüyasında kendi bacaklarının derisini yüzdüğünü gören kişiye, bir hayır isabet eder veya rüyayı gören kişi, bir ka­dınla evlenir. Evlendiği kadın da kendi malını o kişiye (ko­casına) bağışlar şeklinde yorumlanır. Hasta olan bir kimsenin, rüyasında deri yüzme ve yüzül­me rüyasını görmesi, onun ölümüne ve dünyadan ayrıla­cağına işaret eder şeklinde yorumlanır. Rüyada bir başkasının derisinin yüzülmüş olduğunu görmek, malının elden gitmesine işârettir. Rüyada sağ elinin derisini yüzmek, erkek kardeşin; sol elinin derisini yüzmek de kız kardeşin malını gasb etmeğe işârettir. Bir hayvanın derisini yüzdüğünü görmek insanların işlerini yoluna koymaya, doğru hareket etmeye ve düzenli yaşamaya işâret eder.

Kaynak: ruyalar.net


Rüya Tabirleri hakkında bilgiler: Rüya tabirleri birbirinden farklı anlamlara gelir ve birçok yoruma işaret eder. Rüya tabirleri kategorisinde yer alan rüyalar Diyanet, İmam Nablusi, Seyyid Süleyman, İbn-i Sirin vb. kaynaklardan faydalanılarak uzman rüya tabircileri tarafından yorumlanır ve öngörülerde bulunulur. Bazı rüyalar tersine çıkabilir bazıları ise doğru çıkabilir ve ihya edebilir. Bu nedenle "rüyada görmek ne demek, nedir ve ne anlamına gelir" gibi sorulara kesin olarak yanıt vermekten ziyade "işaret eder, delalet eder ve yorumlanır" şeklinde kelimeler kullanılır. Gördüğünüz rüyalar ne anlama gelir ve neye yorumlanır merak ediyorsanız, Rüya Tabirleri kategorisinde yer alan rüya tabirlerine göz atabilirsiniz.