Makyaj Dermokil’den Kırışık karşıtı Muhteşem Üçlü

Dermokil’den Kırışık karşıtı Muhteşem Üçlü

23.04.2011 - 14:46 | Son Güncellenme:

Dermokil kırışık karşıtı gündüz bakım kremi içeriğindeki aminoasit kokteyli, doğal protein, glokoprotein ve polisakkaritlerle zamanla ciltte oluşan DNA hasarlarınının düzenlenmesine ve yeniden hasar oluşumunu önlemeye yardımcı olur.

Dermokil’den Kırışık karşıtı Muhteşem Üçlü

ANTİ AGİNG – GÜNDÜZ KREMİ
BIO-TOX PRO LIFT EXPERT
BOTOX ETKİLİ KIRIŞIK KARŞITI KREM

Haberin Devamı

Dermokil kırışık karşıtı gündüz bakım kremi içeriğindeki aminoasit kokteyli, doğal protein, glokoprotein ve polisakkaritlerle zamanla ciltte oluşan DNA hasarlarınının düzenlenmesine ve yeniden hasar oluşumunu önlemeye yardımcı olur. İlk kullanıldığı andan itibaren kırışıklıklarda gözle görülür kapatıcı etki yapar. Güneşin zararlı UV etkilerine karşı ciltte oluşturduğu UVA ve UVB koruma sistemi ile erken yaşlanma ve yıpranma belirtilerini engeller. Cildin esnekliğini arttırır ve cildin rejenerasyonunu destekler. İçeriğinde bulunan doğal nemlendirme faktörü ile cildin kaybettiği nemi geri kazandırarak gün boyunca cildin nemini muhafaza eder.

İçerik:


Amino asit kokteyli: İçeriğinde Sodium PCA ve cildin kendi yapısında bulunan 8 çeşit amino asit içerir.Olgun ciltlerin bakımında oldukça etkilidir. Cildin beslenmesini sağlarken yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Glycine Soybean Seed Extract: Soyadan elde edilen protein, glikoprotein, polisakkaritler ile cildin dayanıklılığını artırır, cildi yeniler, cilt hücrelerini canlandırır. UV ışınlarının etkisiyle oluşan erken yaşlanma etkilerini ve ciltteki DNA hasarlarını önlemeye yardımcı olur. UVA/UVB Koruma Faktörü: 15 SPF özelliğinde koruma faktörü içerir. 50ml

Haberin Devamı

Uygulama şekli


Her gün düzenli olarak kullanılmalıdır. Gün içinde birkaç defa, cildinizi temizledikten sonra bakım kremi tüm yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Göz ve çevresi ile temas ettirilemez.

GÜNDÜZ YOĞUN BAKIM KREMİ
DOUBLE EFFECTIVE INTENSIVE CARE
ÇİFT ETKİLİ KAPATICILI YOĞUN BAKIM KREMİ

Her yaşa uygun ve tüm cilt tipleri için hazırlanan bakım kremi, içeriğinde bulunan zengin nemlendiriciler ve antioksidanlar ile gün boyunca cildi yağlandırmadan besler. Bu sayede cildin tazelik ve canlılığını uzun süre muhafaza etmesini sağlar. Ciltte oluşturduğu UVA ve UVB koruma sistemi ile güneşin zararlı etkilerine karşı erken yaşlanma ve yıpranma belirtilerini henüz oluşmadan engellemeye yardımcı olur. İçeriğindeki zengin aktifler sayesinde serbest radikaller oluşmasını engelleyerek, erken yaşlanmayı önlemeye yardımcı olur. Cildi pürüzsüzleştirerek makyaj için mükemmel bir zemin hazırlar. Cilt bakımı yanında kapatıcı etkisi vardır.

Haberin Devamı

İçerik: Sodium PCA: Cildin daha fazla nem tutmasını sağlayarak kuruluğa karşı korur. Cilt yapısında da bulunan doğal ve önemli bir nemlendirme ajanıdır.Shea Yağı: Doğal bir nemlendirme ajanıdır. Çatlak, kırışık ve cilt lekesi düzenlenmesinde etkilidir. Witch hazel özü: Güneş veya dış etkenlerden oluşan hafif cilt tahrişlerini düzenler. Antioksidan özellikli bir bitkidir. Yaşlanma çizgilerinin oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

UVA/UVB Koruma Faktörü: 15 SPF özelliğinde koruma faktörü içerir. 50ml

Uygulama şekli


Gündüz ve/veya gece yüzünüze ve boynunuza parmak uçlarınız yardımıyla masaj yaparak uygulayın. Göz ve çevresi ile temastan sakınılır.

ANTİ AGİNG - GECE AGE DEFYING COMPLEX
YAŞLANMA KARŞITI YAPILANDIRICI KREM

Dermokil kırışık karşıtı gece bakım kremi içeriğindeki aminoasit kokteyli sayesinde yaşlanma etkileriyle siz uyurken mücadele etmenizi sağlar. İleri yaşlarda ortaya çıkan kırışıklıkların görünümünü hafifleterek daha uzun süreli genç ve pürüzsüz bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olur. İçeriğindeki bifidobakteri lizatları ile epidermal ve dermal bölgelerde oluşan güneş ışınlarına bağlı yıpranmalarda cildin doğal savunmasını güçlendirir, var olan hasarı onarmaya yardımcı olur. Yüksek nemlendirme kapasitesine sahip doğal katkılarla gece boyunca cildinizi besler ve nemlendirir.

Haberin Devamı

İçerik:


Amino asit kokteyli: İçeriğinde Sodium PCA ve cildin kendi yapısında bulunan 8 çeşit amino asit içerir.Olgun ciltlerin bakımında oldukça etkilidir. Cildin beslenmesini sağlarken yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Bifida Ferment Lysate: Etkinliği kanıtlanmış bir antiaging aktiftir. UV ışığın DNA üzerindeki tahribatını engeller. DNA'nın onarılmasına yardımcı olarak kırışıklıkların düzenlenmesini sağlar. 50ml

Uygulama şekli


Her akşam günlük cilt temizliğinden sonra yüz ve boyun bölgenize masaj yaparak uygulanır.

Haberin Devamı

Anti Aging ürün grubumuzu Parfümeri satış noktalarından 32 – 35 TL fiyat aralığında temin edebilirsiniz.

Yazarlar