Stil Diane Love Kids

Diane Love Kids

06.03.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünya çapında ün kazanmış tasarımcı Diane von Furstenberg, Gap markası ile birlikte hazırladığı koleksiyonda çocuk ve bebekler için renkli bir dünya yaratıyor!..

Diane Love Kids

Diane Love Kids

Haberin Devamı

Geniş hedef kitlelerine hitap eden hazır giyim markalarının, tasarım ürünlerini satın alınabilir fiyatlarla müşterilerine ulaştırabilmek amacıyla, tasarımcılarla çeşitli işbirlik anlaşmalarını yaptığını, son günlerde sıkça görmekteyiz. H&M ve Missoni’den sonra, Amerikan markası Gap’te bu furyaya katılarak, hem çocuklar için hazırladığı ürün çeşitliliğini genişleterek talebin artmasını, hem de daha önce Stella McCArtney ile güçlendirdiği marka imajının devamının sağlanmasını amaçlıyor.

Diane Love Kids

İki ile on dört yaş arasındaki çocuklar için tasarlanan kıyafetler; renkli desen ve renklerin kullanıldığı, elbiseler, şortlar, kapri pantolonlar,ceketler tshirtler, taytlar, güneş gözlükleri ve bebekler için yapılan tulumlardan oluşuyor.Modayı kendi giydiklerinle olduğu kadar çocuklarının üzerinde de görmekten hoşlanan anne-babaların ilgisini çekecek bu koleksiyon ; Asya, Avrupa, Amerika ve Kanada’daki tüm Gap mağazalarında 15 , İngiltere’de ise 28 Mart itibariyle satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Diane Love Kids

Tasarımlarının eğlenceli, göz alıcı, cesur ve moda öncüsü olma özelliğini taşıdığını düşünen Furstenberg tasarımlarının fiyatları ise 68$ civarında olacağı söyleniyor. Hazırlanan şirin kıyafetlere olduğu kadar kampanya görsellerine de bayıldığımız koleksiyonun devamı için galerimize tıktık:)

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya 

Yazarlar