Editörün Seçtikleri Dicora Urban Fit Watsons mağazalarında

Dicora Urban Fit Watsons mağazalarında

14.06.2018 - 10:53 | Son Güncellenme:

İspanyol markası Dicora Urban Fit yalnızca Watsons mağazalarında ve watsons.com.tr’lerde satışa sunuluyor.

Dicora Urban Fit Watsons mağazalarında

Kişisel bakım ve güzelliğin vazgeçilmez adresi Watsons’ın geniş ürün yelpazesine bir yenisi daha eklendi. İspanyol markası Dicora Urban Fit yalnızca Watsons mağazalarında ve www.watsons.com.tr’lerde satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Watsons, her ihtiyaca ve zevke uygun ürünler sunan markalarına bir yenisini daha ekledi. Güney ve Orta Amerika’da da çok sevilen ve takip edilen İspanyol markası Dicora Urban Fit, Watsons mağazalarında ve www.watsons.com.tr’de satışa çıkıyor.

Paraben içermeyen duş jeli ürün ailesi özel formülleri sayesinde; cilde enerji veriyor, vücutta detoks etkisi yaratıyor ve vitaminler aracılığıyla da kapsamlı bir bakım uyguluyor.

Her zevke ve cilt tipine hitap eden Dicora duş jelleri farklı kokuları sayesinde yaz mevsiminin kişisel bakımda trend ürünleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Kavun ve sütün büyüsü

A Vitamini sayesinde vücuda enerji veren Dicora Urban Fit Milk & Melon duş jeli ciltte canlı bir görünüm sağlıyor. Sütün besleyici özelliğinin kavunun muhteşem kokusuyla birleştiği duş jeli yumuşak bir ten isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.

Haberin Devamı

Badem ve fındıktan gelen tazelik

Badem ve fındığın içeriğindeki B Vitaminini duş deneyimine taşıyan Dicora Urban Fit Almonds & Nuts cezbeden kokusunun yanı sıra duş sonrasında ciltte etkisi tüm gün süren bir performans gösteriyor.

Şeftali ve narenciyenin canlandırıcı etkisi

C vitaminin canlandırıcı ve enerji verici etkisi sayesinde cildi sıkılaştırmaya yardımcı olan Dicora Urban Fit Citrics & Peach, gün içerisinde vücudun maruz kaldığı yorgun saatlerin izlerini de silmeye destek oluyor. Şeftali ve narenciyenin yenileme etkisinin yanı sıra ciltte bıraktığı hoş kokusu ile de duyulara da hitap ediyor.


Mango ve Avokado ile uzun süreli nem etkisi

E vitamininin mucizevi etkisiyle cildi güçlendirmeye yardımcı Dicora Urban Fit Mango & Avocado Oil duş jeli, yaz aylarında deniz suyu ve güneşin etkisiyle yıpranan kuru ciltlerde uzun süreli bir nemlilik sağlıyor.

Detoks etkisi ile derinlemesine bakım

Dicora Urban Fit Detox Blue Tea ve Dicora Urban Fit Detox Green Tea duş jelleri içeriğindeki antioksidanlar sayesinde cildi toksinlerden arındırmaya yardımcı oluyor. Mineral bakımından zengin formülü ile de gün boyu daha fit ve yumuşak bir his veriyor.

İçinizdeki enerjiyi açığa çıkarın

Haberin Devamı

Ciltteki enerjiyi açığa çıkaran erkeklere özel Dicora Urban Fit Vetiver & Ginseng duş jeli benzersiz bir deneyim sunuyor.

Dicora Urban Fit Shower gel Milk&Melon 400 ML Fiyatı: 11,90 TL
Dicora Urban Fit Shower gel Almonds&Nuts 400 ML Fiyatı: 11,90 TL
Dicora Urban Fit Shower gel Citrcis&Peach 400 ML Fiyatı: 11,90 TL
Dicora Urban Fit Shower gel Mango&Avocado Oil 400ml Fiyatı: 11,90 TL
Dicora Urban Fit Shower gel Detox Green Tea 400ml Fiyatı: 11,90 TL
Dicora Urban Fit Shower gel Detox Blue Tea 400ml Fiyatı: 11,90 TL
Dicora Urban Fit Shower gel Vetiver&Ginseng 400ml Fiyatı: 11,90 TL

Yazarlar