Kültür Sanat DJ Tarkanla kesintisiz eğlence!

DJ Tarkanla kesintisiz eğlence!

16.03.2011 - 10:21 | Son Güncellenme:

DJ Tarkan, uzun bir aradan sonra 19 Mart Cumartesi gecesi İstanbul’da, Taksim She Club’da sevenleriyle buluşuyor.

DJ Tarkanla kesintisiz eğlence

Türkiye’nin yurtdışında en fazla performans sergileyen ve ülkemizi en iyi temsil eden DJ’lerinden DJ Tarkan, uzun bir aradan sonra 19 Mart Cumartesi gecesi İstanbul’da, Taksim She Club’da sevenleriyle buluşuyor.

Haberin Devamı


90’lı yılların ortalarında başladığı kariyerinde sayısız başarıya imza atan ve günümüzün en popüler DJ’lerinden olan, dünya'nın en önemli dans müzik gruplarından Faithless'in CD’sinden sonra Grammy ödüllü, dünya’nın en iyi house DJ’i Roger Sanchez'in CD’sine de parçasını veren DJ Tarkan, 19 Mart Cumartesi gecesi She Club’da sevenleriyle buluşuyor.
Dünya’nın en prestijli müzik dergisi olan DJ Mag’de Top 100 listesine girmeyi başaran tek Türk isim olan DJ Tarkan, 2010 yılında da Awards.bg sitesinde yapılan ankette Armin van Buuren, DJ Tiesto, Carl Cox ve Mark Knight gibi dünya'nın dev isimlerini geride bırakarak “2010 Yılının En İyi Uluslararası DJ'i” seçilmişti.


İstanbullu müzikseverlerin canlı performanslarını çok özledikleri DJ Tarkan, muhteşem performansıyla bu haftasonu She Club’da kalabalığın nabzını tutacak. DJ Tarkan’ın müzikleriyle ısınacak gecenin ateşi, Demet Gönen ve Nadejda Novickaya’nın muhteşem danslarıyla daha da yükselecek.

Haberin Devamı


Müzikseverlerin son dönemde Virgin Radio’da yayınlanan şovunu da iple çektikleri DJ Tarkan’ın benzersiz canlı performansı için hazırlıklara şimdiden başlayın.