Stil DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

03.05.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Moda dünyasının önemli markalarından DKNY, 2012 İlkbahar-Yaz kampanyasıyla New York'un en yükseklerinden takipçilerine ilham olacak bir koleksiyon sunuyor...

DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Her zaman keşfedilcek yeni şeyler vardır ve DKNY bunun için şehrin yükseklerinden bizlere yeni bakış açıları vermeye devam ediyor...

Haberin Devamı

DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

DKNY 2012 İlkbahar-Yaz kampanyasının tanıtımında Twilight yıldızı Ashley Greene'yi kadın koleksiyonu için seçiyor. Reklam kampanyası çekimlerini ünlü fotoğrafçılar Inez Van Lamsweerde ve Vinoodh Matadin, New York'un prestijli çatılarından birinde gerçekleştiriyorlar. Marka erkek koleksiyonunda ise Garrett Neff, Corey Baptiste ve Jamie Wise'ı fotoğraflıyor.

DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Modaya yön veren markalardan biri de kuşkusuz DKNY ve bu konumunu uzun yıllardır koruyor. Sade tasarımlarla şıklığı en iyi şekilde yakalamasında şüphesiz ki, renk seçimleri ve onları konumlandırma biçimi yer alıyor. Şehrin en sakin halini kontrast renklerdeki giysiler göz alıcı hale getiriyor. Renk çeşitliliğinin yaşandığı bu sezonda pasteller mi neonlar mı derken DKNY ikisini birleştirmeyi başararak bu dengeyi kuruyor.

Haberin Devamı

DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

DKNY her zamanki gibi şehir içinde ne giyeceğimizin bilmecesini çözmeyi başarıyor. Koleksiyondaki geniş kenarlı şapkalar, dijital çiçek baskılar, gömlek elbiseler ve pelerin kollu gömlekler tam anlamıyla ferahlatıcı bir yaz için giyilmeyi bekliyor. Dikkatimizi çeken kırmızı mavinin yer aldığı renk oyunu, bizlere enerji dolu bir gardırop vaad ediyor. Hayvan baskısını andıran renkli çiçek lekeleri ise neşeli bir gösterinin içine çekiyor.

DKNY İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonu

Zamansız kadınlar için tasarladığı ideal parçalardan, önü kısa arkası uzun asimetrik elbiseler hepimizin aradığı tarza sahip. Koleksiyonun ana renkleri olan kırmızı, siyah, beyaz, mavi, pembe; elbiseleri, etekleri, şortları, gömlekleri, kırpılmış pantolonları ve blazerları tamamlayan renkler oluyor. Kumaş tercihini ipek ve pamuktan yana kullanan DKNY, kıyafetleri, dolgu topuklularla, 'ladylike' omuz çantalarla ve gösterişli saatlerle tamamlıyor.

Akan hayatı ve modayı bir arada sunan DKNY'un 2012 İlkbahar-Yaz koleksiyonuna biran önce göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Yazarlar