Stil Dockers'ın Renkli Dünyası

Dockers'ın Renkli Dünyası

24.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dockers uzun yıllardır moda dünyasının önemli markaları arasında yerini sağlamlaştırmış markalar arasında gösteriliyor. Gün geçtikçe, teknoloji ilerledikçe, dünya çapında moda dünyasının gelişmesinden elbette bütün markalar etkileniyor.

Dockersın Renkli Dünyası

Günümüzde moda anlayışında bol enerjinin ve rengin hakim olduğunu görüyoruz. Kadın ve erkek koleksiyonlarında markalar ve tasarımcılar daha da renklenen bir dünyanın hayallerini kurarken, Sonbahar-Kış, İlkbahar-Yaz ayırt etmeden koleksiyonlarında "renk" skalasını özgürce kullanıyorlar.

Haberin Devamı

Dockersın Renkli Dünyası

Renklerin hayatımıza dahil olmasına henüz alışamamışken, giderek skalanın genişlemesi başta ön yargıların oluşmasına sebep olmuş ancak, zamanla herkes renklerin dünyamızdaki değişimlerinden de etkilenerek, renk kullanımlarını kıyafetlerine yansıtmaya başlamıştı. Trend her geçen gün bir adım daha ileri gidiyor ve renkler konusunda tasarımlarda ciddi adımlar atılıyor.

Erkek koleksiyonu hazırlamak konusunda istikrarlı duruşunu değiştirmeyen ancaki bedenlerine ve kalıplarına dikkatli bakıldığında "boy friend jeans" olarak tabir edilen trendin de peşinden giderek Dockers markasının sadece erkeklere "özel" olmadığını anlamak mümkün. Tişört, gömlek ve pantolonlarda en küçük bedenlerinde kadınların rahatça kullanabileceği birçok alternatifi bünyesinde barındırması, Dockers'ı erkek markası olmaktan biraz daha dışarı çıkarıyor.

Haberin Devamı

Dockersın Renkli Dünyası

Hedef kitlesi olan "şık, sportif ve özgür" erkekler için alternatif stil sırları sunan Dockers, İlkbahar-Yaz 2012 Koleksiyonunun lansmanında giderek daha da renklendiğinin ve erkeklerin renkleri kullanırken daha cesur davranabileceklerinin sinyallerini yansıtıyor. Koleksiyon Koleksiyon üç ayrı parti halinde modern zamanların erkekleriyle buluşuyor. İlk parti liderlik yolculuğunun başında olan enerji dolu ve yetenekli erkekleri temsil ediyor. İkinci partideki ürünler güvenilir, saygın ve işinin ehli olan erkeklerden ilham alıyor. Üçüncü parti ise liderliğe çıkan basamakların en tepesine ulaşmış ve bir ‘Mentor’ olmuş erkeğe ithaf ediliyor.

Dockersın Renkli Dünyası

Rafine ve özenli bir görünüm sunan ilk partide Dockers® SF Khaki’lerle tanışıyoruz. Onlara, klasik khaki pantolonların modern ve stiline çok düşkün erkekler için olanı denilebilir. Dockers SF Khaki, modern erkeklerin iş ve özel hayat dengesini kurabilmelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Ofisteki bir toplantıda da, iş çıkışı arkadaşlarla gidilen bir akşam yemeğinde de, hafta sonu bruchta da aynı rahatlıkla giyilebiliyor. Şık ve daha rafine bir görünüm sunuyor. Bel hizasının tam altına oturan SF Khaki pantolonlar, vücudu kusursuz şekilde kavrayan ve paçalara doğru zarifçe daralan temiz bir kesime sahip. Üstelik slim fit kalıplarıyla bu pantolonlar erkekleri son derece fit ve dinamik gösteriyor.

Haberin Devamı

Dockersın Renkli Dünyası

Oxford yaka gömlekler ve çapraz dokunmuş kumaşlar Dockers İlkbahar Yaz 2012 koleksiyonunda üst giyimde öne çıkan parçalar arasında. Enerji dolu erkeklere ithaf edilen birinci partinin renk paletinde en baskın renkler ise denizci mavisi, beyaz ve griler...

Koleksiyonun çağrıştırdığı durum böyle olunca, Dockers erkekleri sıkıcı olmadan "şık" olabileceklerini gösteriyorlar. Erkek koleksiyonunun en dikkat çekici özelliklerinden biri de koleksiyonda bulunan tasarımların neredeyse hepsini birbiri ile kombinlemek mümkün. Renk skalasından, tarzına kadar her detayda bir sonraki parça düşünülmüş izlenimine kapılmamak mümkün değil.

Dockersın Renkli Dünyası

Spor ya da şık, elegan ya da modern olmak isteyen tüm erkeklerin Dockers koleksiyonlarına sezon içinde mutlaka bakmalarını tavsiye ediyoruz. Elbette bayanlar için de bir tavsiyemiz var; Dockers pantolon ve şortları kendi bedeninize göre modifiye edilebilir:) bu koleksiyonda herşey erkekler için yapılmış olabilir ancak, bayanlar mutlaka kendilerine uygun birkaç parça bulacaktır!:) 

Haberin Devamı

Yazı ve Fotoğraflar; Modazon.com / İlknur Şener

Yazarlar