Stil Doğal Parkurlarda Yürüyüşün Keyfini KangaROOS ile Çıkarın

Doğal Parkurlarda Yürüyüşün Keyfini KangaROOS ile Çıkarın

17.10.2011 - 10:40 | Son Güncellenme:

Rahatlığı, fonksiyonelliği ve tasarımı ile evrensel bir hayat tarzı haline gelen KangaROOS, aynı zamanda ideal bir yürüyüş ayakkabısı.

Doğal Parkurlarda Yürüyüşün Keyfini KangaROOS ile Çıkarın

Uzun yürüyüşler yapmayı, yeni yerleri yürüyerek keşfetmeyi, doğa ile baş başa kalmayı sevenler KangaROOS’un sağladığı rahatlık ile saatlerce yorulmadan yürüyebiliyor. Markanın sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan su geçirmez, ayakları soğuktan koruyan rengarenk modeller özellikle trekking için uygun seçimler sunuyor.

Haberin Devamı

Esem Spor’un lisans anlaşmasıyla Türkiye’ye getirdiği KangaROOS, fırsat bulduğu her anda yürüyüş yapanların tercihi oluyor. KangaROOS, cepli modelleri sayesinde yürüyüş yapanların parasını, anahtarını kaybetme korkusu olmadan güvenle taşımalarını da sağlıyor.

Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS’un koleksiyonu sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan renkli ve fonksiyonel tasarımlar içeriyor. KangaROOS’un kadın-erkek ayakkabı modelleri tüm Türkiye’de Esem Spor’un 300’ü aşkın satış noktasının yanı sıra; Ayakkabı Dünyası ile Intersports mağazalarında da tüketicilere sunuluyor.

Yazarlar