Yaşam Doğalgazlı evde kömürden öldüler

Doğalgazlı evde kömürden öldüler

25.02.2011 - 02:59 | Son Güncellenme:

İstanbul Küçükçekmece’de 27 yaşındaki Ahmet Ünsal, eşi 21 yaşındaki Fadime Ünsal ve 3 yaşındaki oğulları Mehmet sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi

Doğalgazlı evde kömürden öldüler

Facia İkitelli Mehmet Akif Mahallesi, Sembol Sokak 18 numarada meydana geldi. Bir ayakkabı fabrikasında işçi olarak çalışan Ünsal, geçen yıl dubleks bir daire tuttu ve kardeşi Hasan Ünsal’ı da yanına aldı. Ünsal çifti doğalgaz bulunan evde çocukları üşüdüğü gerekçesiyle kömür sobası kullanmaya başladı.
Ahmet Ünsal ve Fadime Ünsal önceki gece yanlarına çocuklarını da alarak kömür sobasının bulunduğu odada uyudu. Hasan Ünsal çatı katına çıktı.
İşe gitmek için sabah erken saatlerde aşağı inen Hasan Ünsal evi saran kömür kokusuyla karşılaştı. Hareketsiz yatan ağabeyi ve yengesini kaldırmak isteyen Hasan Ünsal başarılı olamayınca 155 Polis İmdat merkezini arayarak yardım istedi. Gelen polis ekibi, Ünsal çiftinin öldüğünü tespit etti. Yaşam belirtisi bulunan 3 yaşındaki Mehmet ise hemen hastaneye götürüldü. Ancak küçük çocuk da yolda can verdi.
Gözyaşlarını tutamayan Ünsal ailesinin komşuları çiftin doğalgaz bulunan evde çocukları üşüdüğü için kömür sobası kullandıklarını söyledi. Dört yıl önce evlenen Ahmet Ünsal ve Fadime Ünsal’ın cenazelerinin bugün memleketleri Konya’nın Ereğli ilçesine götürülerek, toprağa verileceği belirtildi.

Yazarlar