Aile Doğum kutlamalarına renkli kurabiyeler!

Doğum kutlamalarına renkli kurabiyeler!

14.05.2009 - 15:11 | Son Güncellenme:

Düğünler, doğumlar, partiler, şirket toplantıları… Özel günlerinizi “Elif’in Kurabiyeleri” ile renklendirin, farklılık yaratın!

Doğum kutlamalarına renkli kurabiyeler

Siz yalnızca hayal edin, kurabiyeleriniz evinize gelsin! Unutmayın! “Elif’in Kurabiyeleri”nde yaratıcılığın sınırı yok! Üstelik çok ucuz!
 
Son yıllarda baby shower partilerinde, doğumlarda bebek kurabiyeleri dağıtmak moda oldu. www.elifinkurabiyeleri.com sitesinde siz de kız ve erkek bebekler için istediğiniz tasarım ve renkteki kurabiyeleri sipariş verebiliyorsunuz. Üstelik bu kurabiyelerin üzerine istediğiniz mesajı ya da bebeğinizin ismini yazdırmanız mümkün!

Haberin Devamı

Hastaneye doğum ziyaretinize gelen misafirlerinize hem şık, hem lezzetli bir armağan sunmak için hemen www.elifinkurabiyeleri.com sitesini ziyaret edin!
 
Fotoğraflı kurabiyeleri mutlaka deneyin!

Elif’in Kurabiyeleri’nde hizmette sınır yok! Özel partilerinizde konuklarınıza üzerinde kendinizin ya da partnerinizle birlikte fotoğraflarınızın olduğu kurabiyeleri dağıtmaya ne dersiniz? Ayrıca dilerseniz kurabiyelerinizi kalp şeklinde sipariş verebilir, üzerinde “benimle evlenir misin?” yazan kurabiyelerinizle sevgilinize hoş bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. Elif’in Kurabiyeleri sizi nikâhınızda da yalnız bırakmıyor; evlenirken şeker yerine, gelin-damat şeklindeki kurabiyelerden dağıtabiliyorsunuz.

Yazarlar