Stil Dolce&Gabbana Takıları

Dolce&Gabbana Takıları

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Merak uyandıran koleksiyon!..

Dolce&Gabbana Takıları

Dolce&Gabbana her sezon moda haftalarında yaptıkları şovlarla merak uyandıran ikili olarak adlandırılıyorlar. Koleksiyonları ile merakla beklenen ikilinin önceden ne yapacağını geçmişe baksak bile çözmek imkansız, tahminlerin boşa çıktığı, beklentilerin üstünde performansları ile takipçilerini şaşırtmakta ise üstlerine yok.

Haberin Devamı

Son zamanlarda tasarımcıların "takı" markaları ile yaptıkları çalışmaları yakından takip ediyoruz. Ancak, şimdilerde tasarımcılar birlikte hareket etmek yerine kendi "takı" koleksiyonlarını hazırlayarak, başka bir kulvarda markalaşma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. BU hareketin son örneklerinden biri de Dolce&Gabbana markası oluyor.

Dolce&Gabbana Takıları

İtalyan süpermodel Bianca Balti ile editoryal çekiminin yapıldığı "takı" koleksiyonu için Giampaolo Sgura'ya poz veriyor. Koleksiyon, tasarımın dahisi ikili tarafından "Klasik ve zamansız, her yerde ve her zaman kullanılabilecek tasarımlar" olarak tanımlanıyor. Altının sarı, beyaz ve rose tonlarının kullanıldığı mücevherler; safir, inci ve yakutla bütünleşiyor.  

Haberin Devamı

Her kadının kendisi ile bağdaştırabileceği bir parçayı bulabileceği koleksiyonda; nal, dört yapraklı yonca gibi şans tılsımları, paralar, anahtar, kalp figürü ile donatılmış bilezikler ve siyah safirle, antika seramiklerle süslenen kolyeler arzı endam ediyor. 

Dolce&Gabbana Takıları

İlk mücevher koleksiyonlarını hazırlamış olan Dolce&Gabbana ikilisi, geçtiğimiz yıl moda dünyasında 25. yıllarını tamamladılar. Sağlam karakterleri ve koleksiyon sunumlarındaki görsel şovlar sayesinde, her yaptıkları başarı ile karşılanan Dolce&Gabbana ikilisinden etkilenmemek mümkün değil!.

Yazarlar