Estetik Dolgun sıkı ve diri göğüsler!

Dolgun sıkı ve diri göğüsler!

04.02.2014 - 11:29 | Son Güncellenme:

Kadınlar ne ister? Parlak bir cilt, dolgun sıkı ve diri göğüsler..

Dolgun sıkı ve diri göğüsler

Bunu en iyi başaran ürünlerin başında gelen St|herb ile tıbbi işlem görmeden %85 olumlu sonuç alarak kendinizi mutlu edebilirsiniz. Ameliyatsız, acısız ve hızlı…

Haberin Devamı

St|herb göğüs bezlerinde bulunan hücre yenilenmesini etkileyerek göğsün sıkılaşmasını, dikleşmesini ve dolgunlaşmasını sağlayan eşsiz bir üründür. Pueraria Mirifica bitki özlerinden elde edilen fito-östrojenler sayesinde göğsün dış tabakasındaki dokuların derinine kadar ilerleyerek hücre yapısını hazırlayıp göğsün sıkılaşmayı kabul etmesi için gerekli ortamı sağlar.

St|herb Nano Göğüs Kremi içeriğindeki fito östrojenler ve en gelişmiş teknoloji olan nanoteknoloji sayesinde göğüs derisinin derinliklerine kadar ilerleyerek hücre alt yapısını geliştirir. Göğüs kanallarının güçlendirerek, göğüsteki yağ dokularını ve süt kanallarını genişleterek göğsün dolgunlaşmasına ve hacim kazanmasına yardımcı olur. St|herb Nano Krem, içeriğindeki fito östrojenler sayesinde kan akışını maksimum seviyeye çıkararak östrojen hormonlarının süratle dağılımına yardımcı olur. Göğüs dokularını geliştirerek daha dolgun, büyük ve hacimli göğüs oluşmasını destekler.

Haberin Devamı

Daha dolgun göğüslere sahip olmak için günde iki defa nohut büyüklüğündeki St|herb Nano Kremi tamamen emilinceye kadar masaj yaparak uygulamak yeterli olacaktır.

Yazarlar