Kültür Sanat Dünya burgerleri Hard Rock Cafe Istanbul’da

Dünya burgerleri Hard Rock Cafe Istanbul’da

15.05.2015 - 10:12 | Son Güncellenme:

Global olarak ilk kez gerçekleştirilecek olan Dünya Hamburger Turunda katılımcılar bir çok farklı ülkede hizmet veren Hard Rock Cafe'lerin lokal burgerlerini tatma fırsatı bulacak.

Dünya burgerleri Hard Rock Cafe Istanbul’da

Hard Rock Cafe Istanbul, simgeleşmiş İstiklal Caddesi ve İstanbul’un göbeğindeki canlı müzik merkezine yakın konumuyla durmaksızın duyurmaya devam ettiği lokal etkinliklerinin yanında, sevenlerine global projeleri de deneyimleme fırsatı vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

14 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak olan Dünya Hamburger Turu bu global projelerin en heyecanlılarından biri olma konusunda son derece iddialı. Global olarak ilk kez gerçekleştirilecek olan Dünya Hamburger Turunda katılımcılar bir çok farklı ülkede hizmet veren Hard Rock Cafe'lerin lokal burgerlerini tatma fırsatı bulacak. Etkinlikte yer alan ve her şehrin özel tatlarından ilham alınarak hazırlanan legendary burgerlerdan İstanbul’da tadılacak olanlar arasında Seattle’dan Java Lava Burger, Dubai’den Data Burger, Mumbai’den Tandoori Spiced Chicken Burger ve San Antonio’dan Jalapeno Cream Cheese Burger bulunuyor.

Amerika, İskoçya, Almanya, Hindistan ve Vietnam gibi çeşitli ülkelerden katılım gösteren diğer Hard Rock Cafe’lerde ise Türkiye’yi, taze yeşillik ve sebzelerin yanında patlıcan salatası ile zenginleştirilmiş, haydari, marul ve domates ile tatlandırılıp baharatlı patates kızartması ile servis edilen Bosphorus Burger temsil edecek.

Haberin Devamı

Dünyanın Çeşitli Yerlerinden Kokteylleri Deneme Fırsatı da Hard Rock Istanbul’da!

Çeşitli bölgelerin yerel lezzetlerini deneme fırsatı sunan Dünya Hamburger Turu kapsamında bu leziz burgerlerin yanında farklı kokteyller de tadım için severlerini bekliyor olacak. Hediyelik bardaklar ile birlikte sipariş verebileceğiniz farklı yerel tatlardan oluşan kokteyllerin arasında Mai Tai One On, Maple Old Fashioned, Pomegranate Mule, Pineapple Ginger Caipirinha ve Cocorita bulunuyor.