Güzellik Dünya kadınlarından güzellik sırları

Dünya kadınlarından güzellik sırları

29.01.2018 - 13:35 | Son Güncellenme:

Farklı coğrafyalardan olsalar da her kadın güzeldir. Çinli kadınlar, İtalyan kadınlar, Fransız kadınlar… Ne kadar birbirlerinden uzak noktalar da olurlarsa olsunlar,her birinin farklı güzellik sırları vardır.

Dünya kadınlarından güzellik sırları

İspanyol kadınların güzellik sırları

Haberin Devamı

İspanyol kadınların güzellik sırrı, saçlarını kızılcık suyuyla durulamalarıdır. Kızılcık suyuyla saçlarınızı yıkadıktan sonra güneşe çıkarken dikkat etmelisiniz. Saç renginizde değişmeler görülebilir. Eğer koyu renk saçlara sahipseniz saç renginizde açılma olabilir; eğer sarı saçlara sahipseniz saçlarınızın rengi kırmızı ya da pembe tonlarına dönebilir.
Ayrıca İspanyol kadınları gözaltı torbaları ve göz altlarındaki mor halkalar için patates dilimlerini ince ince doğrayarak gözlerinde bekletirler.

Hintli kadınların güzellik sırları

Hintli kadınların güzellik sırrı, her gece yatmadan önce yoğurt ve badem karışımını maske olarak yüzlerine uygulamalarıdır. Gündelik bakımda ise Hindistan cevizi sütü yağını kullanırlar. Hindistan cevizi sütü yağı, kırışıkları azaltmaya ve ölü derilerden kurtulmaya yardımcı olur.

Haberin Devamı

Japon kadınların güzellik sırları

Japon kadınlarının güzellik sırları, Japon kadınlarının geç yaşlanmalarıyla tüm dünya kadınları tarafından merak edilmektedir. Japon kadınları sıklıkla beyaz kamelya yağını ciltlerine, parmak uçlarıyla hafif vuruşlar yaparak uygularlar. Beyaz kamelya ve fındık yağı kullanarak ciltlerini nemlendirirler. Bu yağları saçlarına ve tırnaklarına da uygulamaktadırlar. Kamelya yağının saçların gürleşmesine yardım ettiği ve tırnakları güçlendirdiği bilinmektedir.

Yunan kadınların güzellik sırları

Yunan kadınlarının güzellik sırrı saç bakımlarında biberiye suyu kullanmalarıdır. Bunun için taze biberiyeyi kaynatırlar ve soğuduğunda süzdürürler, elde ettikleri suyla saçlarını yıkarlar. Biberiye yağı saçları temizler ve güçlendirir, özellikle yaz aylarında saçları güneşin zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı olur.

Ayrıca Yunan kadınlar, vücutlarını nemlendirmek için saf zeytinyağı kullanırlar. Zeytinyağı tüm ciltte oluşan yara ve izleri yok etmeye yardımcı olur.

Fransız kadınların güzellik sırları

Fransız kadınların güzelliksırrı üzüm suyudur. Parlak ve yumuşak bir cilt için üzümü ezerler ve çıkan suyu vücutlarına sürerler. Fransız kadınların güzellik sırrı üzüm suyunun,kozmetiğin anavatanı Fransa’da üretilen güzellik ürünlerinde de kullanıldığı bilinmektedir.

Yazarlar