Estetik Dünya Kupası'nın güzellik sırları

Dünya Kupası'nın güzellik sırları

25.06.2014 - 15:46 | Son Güncellenme:

Bu yaz bütün gözler Brezilya’da olacak! Tabii ki herkesin dikkatini çeken sadece futbol olmayacak.

Dünya Kupasının güzellik sırları

Dünyanın en güzel ve en bakımlı kadınları olarak tanınan Brezilya güzelleri muhteşem kıvrımlı bacakları, pürüzsüz ciltleri ve ışıldayan tenleri ile Sao Paulo sokaklarından Rio sahillerine herkesin odak noktası olacak.

Haberin Devamı

Kıskanmayın! Güzellik sırlarını merak mı ediyorsunuz?

The Body Shop Brezilyalı güzellerin sırlarını açıklıyor;

Plaj ve Kusursuz Vücutlar

Rio’nun en ünlü uzun sahillerinden Ipanema ve Copacabana plajlarında yürüyüşe çıkın ve bu bölgede bolca bulunan Carioca ince kumuyla vücudunuzu ovalayarak güneş banyosu yapın. Carioca kumu Brezilya’da yaygın olarak yapılan selülit tedavilerinin başında gelir. Aynı zamanda cildi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Bikininiz ile daha güzel görünmek için bu sırrı unutmayın!

Brezilya’ya gitmeden de The Body Shop’un vücut peeling ürünleri ile bu tüyoyu uygulayabilirsiniz. Yerel Adil Ticaret topluluğuna uygun olan paketinin içerisinde yer alan krem, kan dolaşımını hızlandırarak ölü deriyi ciltten uzaklaştırmaya ve cilde ipeksi bir yumuşaklık vermeye yardımcı olur. Özgür bir Güney Amerika deneyimi yaşatan peelinglerimizin 13 farklı kokusu ile plajlarda rüzgârınız ile herkesi etkileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tepeden Tırnağa Güzellik

Tepeden tırnağa güzellik için Brezilyalı kadınları, el, yüz, cilt ve saçlarına birçok önemli faydası olan doğal yağları kullanırlar. Siz de Latin cildi ışıltısına ve bakımına erişmek için The Body Shop’un özel vücut yağlarını tercih edebilirsiniz. Çok amaçlı kullanılabilen yağlar anında cildinizi nemlendirirken Brezilya ışığına sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Üç değerli fındık yağının hafif karışımı ile yapılan ve içinde Yerel Adil Ticaret topluluğuna uygun marula yağı bulunan güzelleştirici yağ, hızlıca emilerek ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor. Yumuşatmak, beslemek ve nemlendirmek için cildinizin kuru ve yıpranmış hafifçe uygulayın. The Body Shop’un klasik Brezilya favorisi olan Hindistan cevizi içeriği ile de sahillerin tropik havasını cildinizde hissedeceksiniz.

Daha Yumuşak Cilt

Hiç merak ettiniz mi, Brezilya’daki kadınlar nasıl güzelliklerini koruyorlar? Eski brezilya güzellik sırrı şimdi dünyanın geri kalanı tarafından keşfediliyor. Yerli abassupalm fındıklarından alınmış olan geleneksel bakım yağı cildi yumuşatmak ve nemlendirmek için kullanılıyor.

Haberin Devamı

The Body Shop Nutriganics ile babassunun faydalarından siz de yaralanabilirsiniz. Brezilya’dan Yerel Adil Ticaret topluluğu ile işlenen babassu yağı ile cildinize gençlik kazandırıyor. İçeriğinde babassu yağı bulunan The Body Shop Nutriganics, organik sertifikalı olup, %99 doğal içeriğe sahiptir. Cildi anında nemlendiren bu serum cilt yüzeyini güzelleştirmeye yardımcı olarak pürüzsüz görünümle beraber taze ve sağlıklı bir etki bırakıyor. Günlük bakımınızın tamamlayıcısı olarak gece veya gündüz cildinize birkaç damla ile masaj yaparak denebilirsiniz. Cildinizdeki farkı 5 günden kısa bir sürede hissedeceksiniz!

Yazarlar