Kültür Sanat Dünya Makarna Günü’ne özel lezzet tadımı

Dünya Makarna Günü’ne özel lezzet tadımı

22.10.2015 - 14:43 | Son Güncellenme:

Ünlü makarna şefi Carla Ferrari, Dünya Makarna Günü’ne özel lezzetli tadımları ile Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında!

Dünya Makarna Günü’ne özel lezzet tadımı

Crate and Barrel, Dünya Makarna Günü’nü Eataly’nin ünlü şefi Carla Ferrari’nin taze makarna şovu ve Eataly’nin taze lezzetleriyle hazırladığı sürpriz İtalyan paketleri ile kutluyor.

Haberin Devamı

Geniş ürün portföyündeki ürünleriyle İtalya’nın eşsiz lezzetlerini sofralara taşıyan Crate and Barrel, Dünya Makarna Günü kapsamında, restoran–market konseptiyle bir ilke imza atan Eataly ile keyifli bir iş birliği yapıyor.

Ünlü makarna Şefi Carla Ferrari’den Tagliatelle şovu

Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazası, 24-25 Ekim tarihlerinde ünlü şef Carla Ferrari’nin taze makarna yapımı ve tadımına ev sahipliği yapacak. 25 yıldır makarna şefliği yapan, Eataly’nin ünlü İtalyan şefi Carla Ferrari, Cumartesi ve Pazar günleri 14:00-17:00 saatleri arasında Akasya Acıbadem mağazasında en sevdiği makarna olan tagliatelleyi taze olarak Crate and Barrel müşterileri için hazırlayacak.

Crate and Barrel'ın pratik ürünlerine Eataly'nin lezzetli makarnaları eşlik ediyor

Haberin Devamı

Crate and Barrel’ın mutfakta kendinizi şef gibi hissetmenizi sağlayan ürünleri, Dünya Makarna Günü’ne özel olarak Eataly’nin taze makarnaları, pratik İtalyan sosları ve özel zeytinyağı ile birlikte tüm Crate and Barrel mağazalarında “İtalyan Paketleri”nde satışa sunulacak.

Mutfağınızda gerçek bir İtalyan gibi yemek pişirin

Crate and Barrel, makarna yapmayı bir keyif haline döndürmek isteyenlere, hem pratik hem de profesyonel mutfak ürünleri sunuyor. Birkaç dakika içinde muhteşem makarna çeşitleri yapmayı mümkün kılan “Atlas 150 Alüminyum Makarna Yapma Aleti”, farklı kullanım amaçlarına uygun olarak tasarlanan “Calphalon Yapışmaz Çok Amaçlı Tencere Seti”, lezzetli makarnalar için üretilen domates desenli çukur tabak ve servis kasesi gibi birçok profesyonel ürün, Eataly’nin taptaze İtalyan lezzetleri ile birlikte Crate and Barrel mağazalarında lezzet tutkunlarını bekliyor.

Bu hafta sonu, Crate and Barrel Akasya Acıbadem mağazasında hem Carla Ferrari’nin muhteşem makarnalarını tatmak, hem de hafta sonunuzu İtalyan tatlarıyla doldurmak için Dünya Makarna Günü’ne özel olarak satışa sunulan “İtalyan Paketleri” tüm Crate and Barrel mağazalarında sizi bekliyor!