Yaşam Duştaki bakan istifa etti!

Duştaki bakan istifa etti!

07.06.2009 - 00:02 | Son Güncellenme:

Duştaki fotoğraflarını Facebook’ta yayımlayan ve muhalefeti sert ifadelerle eleştiren Uruguaylı Bakan Tourne görevini bırakmak zorunda kaldı

Duştaki bakan istifa etti

URUGUAY’DA, duşta çekilen fotoğrafını internet paylaşım sitesi Facebook’a koyarak gündeme gelen ve muhalefete yönelik kaba eleştirileriyle dikkatleri çeken İçişleri Bakanı Daisy Tourne görevinden ayrıldı. Tourne, önceki gün Uruguay Devlet Başkanı Tabare Vazquez’in talebi üzerine İçişleri Bakanlığı görevinden istifa etti. Tourne, çarşamba günü önce bir toplantıda ardından da televizyon programında devlet başkanlığına aday olmayı düşünen muhalif siyasetçiler için küfür içeren kaba ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı

DAISY Tourne, birkaç ay önce de Facebook’taki sayfasında, duş alırken çekilen bir fotoğrafını yayımlamasının ardından tepkileri üzerine çekmişti. Tourne’nin fotoğrafının altında, “Islak bir kadın kadar otantik bir şey daha yoktur” yazıyordu. Tourne, önceki günkü basın toplantısında istifasını açıklarken, “Hayatım boyunca sık sık olduğu gibi tutkularımın beni alt ettiğini kabul etmek zorundayım” dedi.

Yazarlar