Sonbahar/Kış 2018'in trendlerine ışık tutan New York Moda Haftası sona erdi. Birbirinden prestijli markalar birbirinden görkemli moda şovlarıyla önümüzdeki sezonun trendlerine dair heyecan verici ipuçları verdi. Sezon sonu indirimlerini kovalarken akıllı bir alışverişle 2018 Sonbahar/Kış sezonuna gardırobunuzu hazırlayabilirsiniz.

İşte New York Moda Haftası'nda öne çıkan 2018 Sonbahar/Kış trendleri:

2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Hayvan desenleri

Benden söylemesi; ne yapın edin hayvan desenli kıyafetlere yatırım yapın. New York Moda Haftası'nda neredeyse Victoria Beckham'dan Tom Ford'a, Michael Kors'tan Carolina Herrera'ya kadar bütün koleksiyonlarda gözüme çarpan ilk parça hayvan desenleri oldu. Özellikle leopar. Daha önceki yazılarımdan birinde de leoparın yükselişini yazmıştım. Fakat önümüzdeki sezon her yerde her parçada her şekilde her renkte hayvan desenine doyacağız, hatta bıkacağız.

Haberin Devamı

2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Ceket

Maskülen stiller son yıllarda modayı daha da fazla etkisine almış durumda. Alışveriş yaparken de dikkatinizi çekmiştir; formal parçalar biraz daha sokak stilinde yerini alıyor. Önümüzdeki sezon gardırobunuzda olmazsa olmaz parçalardan bir tanesi ceketler. Sonbahar/Kış 2018 New York Moda Haftası podyumları birbirinden farklı desende, renkte ve stilde ceketlere sahne oldu. Ceket elbiseler özellikle ön plandaydı.

2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Ekose ve tüvit

Biraz önyargılı olduğumuz klasik ekoseli ve tüvit kumaşlar da 2018 Sonbahar/Kış sezonunda geri dönüyor. Bu kumaşlar size dedenizi falan hatırlatıyor olabilir ancak alıştığımız tarzından çok uzak. Son derece modern ve fresh modellerde karşımıza çıkıyor. Calvin Klein, Alexander Wang, Prabal Gurung gibi markalar ekose ve tüvite yeni bir soluk getiriyor.

2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Rengarenk kürkler

Kürkler artık sokak stiline taşındı. Bu kış yükselişine şahit olduğumuz kürkler 2018 Sonbahar/Kış sezonunda rengarenk formlarıyla her yerde olacak. Lüks ve havalı bir sokak stili için siz siz olun bir tane SUNİ kürk mutlaka edinin.

2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Omuzlara uzanan küpeler

Uzun ve büyük küpelere yatırım yapmak için önümüzdeki sezonu beklemeyin, hemen çeşit çeşit alın. Çünkü 2018'de büyük küpeler kombinlerin star parçası haline geliyor. Bu trend birkaç sezon bizi terk etmeyeceğe benziyor.

Haberin Devamı

2018 Sonbahar/Kış Trendleri

Dikkat çekici taytlar

New York Moda Haftası'na rengarenk, parıl parıl parıldayan taytlar damgasını vurdu diyebiliriz. Özellikle Tom Ford defilesinde tam bir tayt ziyafeti vardı. Tayt hiçbir zaman kullandığım bir parça olmamıştır; hatta taytların sadece spor salonlarına ait olduğunu düşünenlerdenim. Fakat Tom Ford'un 80'lere götüren taytlarını gördükten sonra biraz daha sıcağım.

Instagram: