2019 Cannes Film Festivali'nden İlham Veren Saç Modelleri

Cannes Film Festivali, her ne kadar bir film festivali olsa da aynı zamanda yılın en büyük moda olaylarından bir tanesi. Hollywood yıldızlarının yanı sıra dünyaca ünlü süpermodellerinden de geçidine sahne olan festivalde dünyaca ünlü moda evleri en iyi tasarımlarını yarıştırırken yıldızların göz alıcı mücevherlerini tamamlayan saç ve makyaj stilleri de asla göz ardı edilemez. Hazır düğün-nişan-mezuniyet sezonuna da giriş yapmışken 2019 Cannes Film Festivali'nden bu yazın bütün tören ve partileri için ilham olacak saç modellerini sizler için derledim.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü yıldız isimler bu yıl, klasiklerden modern ve fütüristik saç modellerine kadar oldukça çeşitli saç stilleriyle unutulmaz kırmızı halı görüntülerine imza attı. Siz de bu yaz katılacağınız tören ve partiler için havalı saç modelleri arıyorsanız işte 72. Cannes Film Festivali'nden 2019 yazı için en şık saç modelleri:

Ortadan ayrılmış dalgalı saçlar

Uzun saçlılar için en garanti ve en havalı saç modellerinden birisi tabii ki Victoria's Secret meleklerinin meşhur plaj dalgaları. Ortadan ayrılmış doğal dalgalı saçlar hemen hemen her stilin ve her kombinin tamamlayıcısı olabilir. Abartılı bir maşa yerine dalgalı bir fönle modern bir görüntü elde edebilirsiniz. Saçlarınız yeterince sağlıklıysa ortadan ayrılmış dalgalı saçlar sizi asla hayal kırıklığına uğratmaz.

2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri

Sara Sampaio gibi küçük bir yüze ve uzun bir boyna sahipseniz saçlarınızı kulaklarınızın arkasına atarak dikkati yüz hatlarınız ve gerdanınıza çekebilirsiniz. Veya Eva Longoria gibi aydınlık perçemlerinizle dalgalarınızı hareketlendirebilirsiniz.

Dağınık topuz klasiği

Bir önceki kadar garanti bir saç modeli olmasa da iyi bir dağınık topuz da her töreni-partiyi kurtarabilir. Ancak iyi bir dağınık topuz! Fazla dağınık bir topuz kendini gün boyunca bırakarak her şeyi mahvedebilir ancak kötü ihtimali düşünmeyelim. Çünkü dağınık topuz kadar herkese ve her yere yakışabilen çok az saç modeli var.

2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri

Izabel Goulart ve Josephine Skriver, 72. Cannes Film Festivali'nde iki ayrı dağınık topuz modeliyle göz kamaştırırken 2019 yazının ilham veren saç modelleri arasında yerini aldı.

Haberin Devamı

Festival örgüleri

Yaz stillerinin olmazsa olmazı bohem festival örgüleri. Hanım hanımcık prenses stilleriniz için Elsa Hosk'un örgü tacı oldukça feminen. Ancak Margot Robbie'nin dağınık örgüleri doğallığı, sadeliği ve zamansızlığıyla bütün yazı kurtarabilir.

2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri


Parti elbiseleri ve abiyelerle rahatlıkla kullanabileceğiniz böyle bir saç stili bir festivalde veya konserde de boho-chic veya punk bir kombinin tamamlayıcısı olabilir. Gündelik olarak da kullanılabilir.

Kusursuz balerin topuzu

Klasik saç modelleri arasında en klasiği, Bella Hadid ile dilimize yerleşen haliyle migren topuzu...

2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri

Kusursuz bir şekilde kafanıza yapıştırdığınız bir balerin topuzuyla yazın sıcaklarda ensenizi, yüzünüzü, gözünüzü rahat ettirebilirsiniz. Terleyip her yerinize yapışan saçları kimse istemez değil mi? Klasik bir balerin topuzu sahneyi makyajınıza ve mücevherlerinize bırakacağı için diğer bütün detaylarda özenli olmalısınız.

Haberin Devamı

Bakımlı doğal

Doğallığın bir trend haline geldiği modern zamanlarda kırmızı halıda yataktan kalkmış gibi görünmeniz bile absürd sayılmaz. Hatta yataktan kalkmış gibi görünen saçlar bilhassa en yetenekli kuaförlerin ellerinden çıkabilir.


2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri

Natalia Vodianova'nın rastgele toplanmış saçlarını veya Anja Rubik'in dağınık saçlarını evde pijamalarıyla veya sokakta yürüyüş yaparken de hayal edebilirsiniz ancak tasarım bir elbisenin üzerinde de aşırı çabasız ve havalı değil mi?

Fütüristik topuzlar

Geleceğe hoşgeldiniz! Modern zamanların hayatımıza kattığı bir başka trend de fütüristik stiller. Payetli ve boncuklu veya parlak kumaşlı metalik kıyafetler, göz alıcı takılar, keskin makyajlarla birlikte fütüristik saç stilleri de Uzay Çağı etkisiyle artık hayatımızın bir parçası.


2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri

72. Cannes Film Festivali'ne damga vuran saç modelleri arasında Sara Sampaio ve Amber Heard'ün fütüristik topuzları da yerini aldı. 2019 yazı için de iddialı ve şık birer ilham kaynağı.

Bonus - Artistik bebek saçları

Artistik bebek saçlarını başka bir yerden daha hatırlıyoruz değil mi? Ricardo Tisci'nin Sonbahar/Kış 2019 Burberry şovundan bu görüntüye aşinayız.

2019 Cannes Film Festivalinden İlham Veren Saç Modelleri

72. Cannes Film Festivali'nde de ünlü modeller Luma Grothe ve Leomie Anderson artistik bebek saçlarıyla bu trendin 2019 yaz saçı için ilham olacağının sinyallerini veriyor. İşinin ustası bir saç artisti tanıyorsanız ve geniş bir alnınız varsa denemeye değer.

Mail:

Instagram: iamduygubay