Online Diyetin ve Gelişen Teknolojilerin Yararları Nelerdir?

Sürekli ilerleyen teknoloji bir yandan bilgi kirliliği yaratırken bir yandan da sağlıklı ve nitelikli bilgiye hızlı ve direk ulaşmamızı sağlıyor. Sağlıklı beslenme ve kaliteli bir yaşam için, telefon uygulamaları ile uzmanlara ulaşmak çok kolaylaştı.

Akıllı telefonunuz varsa artık her öğününüzde yardım var

Hedeflerine hızlı bir şekilde ulaşmak isteyenler, sürekli uzman yardımı ile motivasyon desteğine ihtiyacı olanlar, yurtdışında yaşayanlar, yoğunluk ya da mesafe nedeniyle yüz yüze görüşmeye zamanı olmayanlar artık çok kolay bir şekilde diyetisyene ulaşıp kendilerine özel online beslenme programı hizmeti alabiliyorlar.

Haberin Devamı

Danışanlar, kendi hedefleri doğrultusunda hazırlanan özel diyet programını uygularken aynı zamanda Cepte Diyetisyen telefon uygulaması ile öğünlerinin fotoğrafını çekerek beslenme günlüğü oluşturup, her öğününe diyetisyenden yıldız ve yorum alabiliyor.

Cepte Diyetisyen uygulaması ile online diyetin faydaları nelerdir?

·Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo kaybetmek isteyenler için iyi bir uzman tarafından kişiye özel her günü ayrı planlanmış sıkılmayacağınız beslenme planları hazırlanır

·Online uygulama ile yediklerinizin günlüğünü tutarak kontrollü bir şekilde diyet yapabilmenizi sağlar

·Beslenme günlüğü tutup diyetisyeniniz tarafından her öğününüze yıldız ve değerlendirme almak motivasyonunuzu artırır

·Gerçek porsiyon kontrolü: tükettiğiniz besinlerin miktarının değerlendirip sıkı takip ile sizi destekler

·Zamandan tasarruf sağlar

Amsterdam’da ki online diyet danışanımız Olcay Z. Hanım 2 ayda 8 kilo verdi

Amsterdam’da yaşayan Olcay Z. Hanım asla diyet yapamadığı ve kesinlikle kilo veremediği maili ile bize başvurdu. Diyetisyene gitmesi vakit aldığı için böyle bir uygulamayı tercih etmiş. Artık her şeye dijital ortamda ulaşmak mümkünken neden diyette online olmasın fikri cazip gelmiş. Her günü ayrı planlanmış listeler ile takip edilmek ve sıkılmadan sevdiği besinleri tüketmesi sebebi ile diyet yapma hissinden kurtulduğunu söylüyor.

Kastamonu da yaşayan İlkay B. Hanım online diyet ile 1 ayda 5 kg verdi

Haberin Devamı

Yaşadığı şehirde iyi bir uzman bulamamanın verdiği sıkıntı ile bize başvurdu. Diyetisyene giderken istediği besinleri yiyemediği ve çok kısıtlandığını söyleyen Fatma Hanım diyetten oldukça sıkılmış. Online diyet yardımımız ile sevdiği ve istediği besinleri de tüketerek kilo verdi. Teknolojinin gelişmesi ile en iyi uzmanları takip edebilmek ve onlardan kolayca yardım alabilmek için Cepte Diyetisyen ile online diyetin güzel bir uygulama olduğundan bahsetti.

Dyt. Ayşe Tuğba Şengel
Cebinizdeki Uzman, Diyetisyen


Sağlıklı beslenme ve diyet konusunda bize soru sorabilirsiniz: ayse@aysetugbasengel.com

Site: http://aysetugbasengel.com/

Facebook