Aile Ebeveynlerin de Koça İhtiyacı Var

Ebeveynlerin de Koça İhtiyacı Var

05.06.2008 - 17:51 | Son Güncellenme:

Ebeveyn koçu ile randevunuz 7 Haziran'da...

Ebeveynlerin de Koça İhtiyacı Var


Anne baba olmak hayatta karşılaşılacak en zor işlerden biri, ama bu işi yerine getirmek için gidilebilecek bir okul yok! Ebeveyn olmak büyük bir sorumluluk ve maalesef çocuklar kullanım kılavuzları ile hayata gelmiyorlar!


PROGRAM 7 HAZİRAN 2008 CUMARTESİ 10:00 / 13:30

Anne Baba olarak neredeyim ve nerede olmak istiyorum?
Bu sorgulama sonunda neler yapabileceğinizi belirleyecek, hayatınızda fark yaratacak kararları alarak bu çalışmadan çıkacaksınız.

Suçluluğa elveda
Yoğun çalışan anne babalar olarak, pişmanlık, suçluluk, kaygı gibi olumsuz duygular taşıyor olabiliriz! Ama artık böyle hissederek zaman kaybetmeyi bir kenara bırakıyoruz. Böyle hissetmek işimizi kolaylaştırmıyor aksine zorlaştırıyor. Artık kendimizin ve çocuğumuzun iyi hissedeceği pozitif şeyleri düşünmeye zaman harcayacağız. Kontrolü elimize alıp suçluluğa hoşçakal güçlü olmaya merhaba diyeceğiz.

Çalışan bir ebeveyn olmanın faydaları
Hep çalıştığımız için kaçırdıklarımızı mı düşünüyoruz? Peki ya bunun faydaları?

İşteki uzmanlığımızı eve taşıyabiliyor muyuz?
Anne veya baba olarak dünyadaki en önemli şirketin başındayız! Aile ve çocuklarımız. Çocuk yetiştirmekten daha önemli bir iş olabilir mi? Bu işin yöneticisi olarak her gün bir çok karar alıyoruz. Personel, finans konuları, strateji, bütçeleme, organizasyon, verimlilik, kriz yönetimi!
Acaba evde de işteki gibi miyiz? Evdeki konulara işteki uzman ve yönetici bakışımızla mı yaklaşıyoruz?

İşte iş evde ev 

Olan stresimizi daha da artırıyoruz çünkü evde işi işte evi düşünüyoruz. Bu ilk bakışta her iki tarafı da etkili bir şekilde yönetiyormuşuz izlenimi verse de aslında her iki tarafı olması gerektiği şekilde yaşayamadığımız anlamına gelebilir. Bunun için odaklanmamız lazım! Zaten hem çalışan hem de anne/baba olmak yeterince zor, bir de bunları karıştırmak işi daha da karmaşıklaştırır. Aslında her iki tarafta daha az stresli, verimli ve huzurlu olmak için evde ebeveyn, işte çalışan olmak doğrusu değil mi? Yani kontrolü ele almak?
EĞİTİMCİ: ParentFOCUS Evebeyn Koçu Figen Küçükkoner Kırca (www.lifefocus-tr.com.)
PROGRAM ÜCRETİ : 70 YTL

*Maksimum 20 kişilik gruplar
* Katılım Belgesi
* Uygulamalı Eğitim Ortamı

Son Kayıt ve Ödeme Tarihi : 

5 Haziran 2008 Perşembe Ödeme Şekli: Banka Havalesi Garanti Bankabı Kadıköy Şubesi 088 ŞB. Kodu 6298548 Hesap Numarası En Ucuz Pazarlama Turizm Ltd Şti. Açıklama : Magic Park Hamile Eğitimi Katılım Bedeli.
KAYIT VE BİLGİ İÇİN : Deniz Yanar’a 0216 325 11 11 Dahili : 213’den ulaşabilirsiniz.

Yer : E-BEBEK ÇAMLICA MAĞAZASI 2.KAT MAGİC PARK BEBEK YAŞAM MERKEZİ.
Adres : Bulgurlu Mah. Üçpınar Cad. Adil Bey Sk. No:4 Libadiye – Üsküdar /İSTANBUL Tel: 0216 325 11 11 www.magicpark.com.tr magicpark@e-bebek.com

Yazarlar