Editörün Seçtikleri Edox'tan Delfin su geçirmez saat

Edox'tan Delfin su geçirmez saat

06.08.2015 - 15:09 | Son Güncellenme:

Piyasaya çıktığı 60'lı yıllarda "su geçirmez saat" kavramına yepyeni bir tarih yazan Edox'un yunusu Delfin, yeni versiyonuyla yeniden sahnede.

Edoxtan Delfin su geçirmez saat

İsviçreli saat devi Edox'un rekortmen saatlerinden biri olan Delfin, piyasaya çıktığı ilk modeliyle kol saatinde bir devrime neden olmuş ve su geçirmez saatin tarihini yeniden yazmıştı.

Haberin Devamı

Aradan geçen 50 yıldan sonra Edox, "Su Şampiyonu" saati Delfin’i yeniden üretti. Güçlendirilmiş kasa kapağı, patentli çift taç sistemi ve ekstra şok yalıtımı ile Spor ve mekanik bir güçle, Delfin’in suya dayanıklılığı 500 metreye kadar ulaştı.

Su Şampiyonu Edox Delfin

1961 yılında piyasaya çıktığında "Su Şampiyonu" olarak anılan Delfin saatleri bu unvanını yeni modelinde göğsünde taşıyor. Saatin ön kısmında "Water Champions" yazısı, arkasında saatin simgesi yunus logosu mevcut.

Yenilikçi ve şampiyon saatler üreten Edox'un en güzel sıçrayışını yaptırdığı "Yunus Delfin" yepyeni tasarımıyla raflardaki yerini aldı.

EDOX Jura-tabanlı saatlerini incelikle ve hassasiyetle 1884 beri üreten ve Extreme Sailing Series, Dakar Rallisi ve Dünya Powerboat Şampiyonası resmi zaman tutucu ve sponsorudur.

Haberin Devamı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Edox Delfin Orijinal Chronograph

Kalibre: EDOX 10 Kalibre

Ekran: Saat, dakika, saniye, tarih ve kronograf fonksiyonları

Çapı: 43 mm

Kasa: Rose Gold kaplamalı paslanmaz çelik kasa 316L

Su geçirmezlik için özel sağlam caseback sistemi ile tamamlanır Gümüş alüminyum halka ile "Su Şampiyonu" sloganı mevcuttur.

Su geçirmezlik: 200 metre / 20 ATM / 660 fit

Kordon: Kauçuk

Çelik ya da deri kayış alternatifleri’ de mevcut.

3360 TL Fiyatı ile seçkin saat mağazalarında ki yerini aldı.

www.meysaat.com

Yazarlar