Kültür Sanat Efes Pilsen One Love Festival hafta sonuna damgasını vuracak!

Efes Pilsen One Love Festival hafta sonuna damgasını vuracak!

15.06.2009 - 13:31 | Son Güncellenme:

Efes Pilsen One Love Festival’in 8. yılında, öğle saatlerinde başlayan eğlence, dans ve etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.

Efes Pilsen One Love Festival hafta sonuna damgasını vuracak

Efes Pilsen One Love Festival, 20 Haziran’da Klaxons, Tricky, Ayça Şen,  Bora Uzer ve M83, yılın en uzun günü olan 21 Haziran’da ise Röyksopp, Starsailor, Yasemin Mori, Batı Yakası ve Portecho ile yine fırtınalar estirecek.

Haberin Devamı

Heyecanla beklenen Efes Pilsen One Love Festival’in ilk günü olan 20 haziran, cumartesi ana sahne programı saat 16.15’de Ayça Şen ile başlıyor, 17.45’de Bora Uzer’in 19.15’de M83’ün sahne almasının ardından 21.00’de trip-hop’un efsane ismi Tricky ve 22.45’de nu-rave akımının yaratıcısı olarak tanınan son zamanların en gözde İngiliz gruplarından Klaxons santralistanbul’u sallayacak.

Festivalin ikinci günü ana sahne programı saat 15.00’de Efes Dark tarafından düzenlenen Rock’n Dark yarışmasının geçen yıl birincisi Batı Yakası’nın sahne alması ile başlıyor. Ardından 16.15’de Yasemin Mori ve 17.45’de Portecho performanslarının sergileyecek. Merakla beklenen İngiliz pop/rock dahileri Starsailor, hava kararmadan saat 19.30’da sahne alacak. Dans müziğinde çığır açan Röyskopp, Efes Pilsen One Love Festival’in son grubu olarak hayranlarının karşısına saat 21.00’de çıkacak.

Haberin Devamı

Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanısıra çeşitli sürprizler, ödüller ve yarışmalarla dolu iki eğlenceli gün bekliyor. Santralistanbul’da festivalcileri çeşitli yiyecek-içecek seçenekleri, sürpriz hediyeler, sınırsız eğlence ve heyecanlı oyunlar bekliyor.

Festival sponsorlarından Samsung, One Love One Touch diyerek, yeni nesil dokunmatik telefonlarına dikkat çekerken, festival katılımcılarını şaşırtacak sürprizler hazırlıyor. Samsung, oneloveonetouch.com adresinden devam eden; AirStar, Touch The Star ve Wannabe Star isimli yarışmaları festival alanına taşımaya hazırlanıyor. Web sitesinde yapılan yarışmalarda katılımcılar, Samsung cep telefonlarının yanı sıra Efes Pilsen One Love Festival biletleri ve sanatçılarla tanışma şansını kazanıyor. Ayrıca festival süresince, alandaki Samsung standından müzik severlere Samsung STAR cep telefonları yağacak.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar DJ performans…

Festival bu sene Otto ve Tamirane’de ana sahne programlarıyla eş zamanlı başlayacak DJ setler ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. Cosmic nu-disco, psychedelic ve emo gibi türleri harmanlayarak elektronik müzik dünyasında yeni bir akım yaratan Aeroplane’in yanı sıra, kökleri hem rock, hem de elektronik müziğe aynı ölçüde uzanan gruplara yer veren Filthy Dukes ve Grammy ödülüne aday gösterilmiş ünlü İngiliz trip-hop ikilisi Zero 7 ile Efes Pilsen One Love Festival bu sene daha çılgın bir eğlence vaat ediyor.

Haberin Devamı

Size özel bir sahne!

Efes Pilsen One Love Festival'in bu yıl yeni sürprizlerinden biri de çeşitli performans ve gösterilerin yapılacağı yeni bir gösteri sahnesinin varlığı olacak. Burada, interaktif komedi performansları, talk-show'lar, karaoke ve çeşitli atölye çalışmaları gün boyunca festivalcilerin yanında olacak.

Festival Programı:

20 HAZİRAN CUMARTESİ

Ana Sahne
16:15 - Ayça Şen
17:45 - Bora Uzer
19:15 - M83
21:00 - Tricky
22:45 - Klaxons
 
Otto Santral
19:45 TAPE (DJ Set)
21:45 DearHead (DJ Set)
23:45 Zi Punt & Orange Delight
01:00 Filthy Dukes (DJ Set)
 
Tamirane
23:45 Zero 7 (DJ Set) & Ross Allen
 
21 HAZİRAN PAZAR

Haberin Devamı

Ana Sahne
15:00 - Batı Yakası
16:15 - Yasemin Mori
17:45 - Portecho
19:30 - Starsailor
21:00 - Röyksopp
 
Otto Santral
19:00 - Style-ist (DJ Set)
21:15 - Kim Ki O
22:30 - Aeroplane (DJ Set)
 
Tamirane
22:00 - Jonny Rock (DJ Set)

Biletix ve Babylon Gişe’de satışa sunulan Efes Pilsen One Love Festival 8’in bilet fiyatları;

Öğrenci Günlük 25,00 TL
Öğrenci Kombine 40,00 TL
Tam Günlük 40,00 TL
Tam Kombine 65,00 TL