Kültür Sanat Efsane gruplar Babylon’da

Efsane gruplar Babylon’da

28.09.2011 - 11:53 | Son Güncellenme:

Babylon yeni sezonda en sevdiğiniz efsane grupları en iyilerden dinleyeceksiniz!

Efsane gruplar Babylon’da


Babylon’da “Tribute Band” Konser Serisiyle Efsane Gruplar Sahnede

Haberin Devamı

Babylon Tribute Band konser serisi herkesin kalbinde ayrı bir yer olan İngiliz rock grubu Muse’ün resmi tribute band’i Muscle Musuem konseriyle Rock’n Dark desteğinde 5 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Konser sonrası ise Mabbas Rock Party ile gece son sürat en sağlam rock parçalarıyla devam edecek. Tribute Band konser serisi ile önümüzdeki aylarda hangi grupların resmi tribute gruplarını Babylon’da dinleyeceğiz? Kasım’da AC/DC ve Queen, Aralık’ta Pearl Jam, Ocak’ta The Smiths, Şubat’ta Led Zeppelin, Mart’ta Coldplay, Nisan’da Nirvana, Mayıs’ta Joy Division..

5 Ekim Çarşamba – 21.30
Muscle Museum - Official Muse Tribute Band
Kapı açılış: 21:00
Bilet : 20TL
Öğrenci 15TL

Babylon’un yeni sezonunda başlayacak serilerden bir tanesi olan “Tribute Band” konserlerinin ilkinde Muse'un tek onaylı "Official Tribute" grubu 'Muscle Museum’ sahne alacak. Muse'ün ilk döneminden son dönemine en güzel parçalarını çalacak olan grubun mükemmel şahne şovu ve Muscle Museum’dan Showbiz’e, Knights of Cydonia'dan City of Delusion'a, Stockholm Syndrom’dan Starlight’a, Supermassive Black Hole'den United States of Eurasia, I Belong to You, Bliss, Hysteria, Time is Running Out, Undisclosed Desires, Unintended, Plug In Baby’e uzanan geniş repertuvarlarıyla sağlam bir Muse gecesi sizi bekliyor. Konser sonrası ise gece bir Babylon klasiği olan Mabbas’ın “Rock Party”siyle devam edecek.

Haberin Devamı


5 Ekim Çarşamba- 23.30
Rock Party hosted by Mabbas
Bilet: 10 TL

70’lerden günümüze gitarlı müziğin en sevilen parçalarıyla, Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pink Floyd, The Doors, David Bowie, The Rolling Stones, The Clash, Blondie, Sex Pistols, Van Halen, AC/DC, Iron Maiden, Metallica, Whitesnake, Guns’n Roses, Dire Straits, Bruce Springsteen, Pearl Jam, Bon Jovi, Aerosmith, U2, REM, The Cure, Joy Division, The Smiths, Radiohead, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Marilyn Manson, Rage Against The Machine, Faith No More, Morrissey, Happy Mondays, The Stone Roses, Charlatans, The Wedding Present, Nick Cave and The Bad Seeds, Coldplay, Blur, Oasis, The Killers, Interpol, Bloc Party, Kaiser Chiefs, Editors, Franz Ferdinand, The Ting Tings, Foals, Friendly Fires, The Gossip ve daha nice zımba gibi gruplarla bol zıplamalı bir geceye hazır mısınız?