Stil Eğlenceli Şemsiyeler

Eğlenceli Şemsiyeler

19.04.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hepimiz biliyoruz ki Nisan senenin en çok yağmura doğduğu günlerdir,ılık ama ıslak bu günlerde ne giysek diye kafaların karışmasıyla birlikte en büyük düşmanımız şemsiyeleri harika aksesuarlara dönüştüren eğlenceli tasarımlar yapılmış bile.

Eğlenceli Şemsiyeler

 Her sokak başında görmeye alışık olduğumuz şeffaf şemsiyeler hepimizin kurtarıcısı olmaya devam ederken,küçük alsak dayanıksız,büyük alsak taşıma zahmetinden şemsiyelerden nefret eder hale geldik.Hatta birçoğumuz bu uğurda ıslanmayı göze aldık.Ama bu şemsiyeler hiç de öyle can sıkıcı cinsten değil.İşlevselliği tasarımla birleştiren markalar artık yağmurlu havalarda da eğlenmenize olanak sağlayacak.

Haberin Devamı

Bebekli Annelerin Şemsiyesi

Çocuk sahibi olanlar bilirler ki,çocukla dışarıya çıkmak bir eziyettir bazen.Puseti,çantası,kişisel eşyaları derken eller dolu haraket edemez hale gelinir,birde şemsiye taşımak imkansız hale gelir.Ama bu şemsiye annelere özel...Pusete takılan bu şeffaf şemsiye,yağmurlu havalarda annenin korunmasını ve bebeğiyle göz temasını engellemeyecek şekilde tasarlanmış.

Eğlenceli Şemsiyeler

Kelepçe Şemsiye

Siz de şemsiyenizi gittiğiniz heryerde unutulanlardan mısınız ? Ozaman bu tasarım şemsiye tam size göre.Normal bir şemsiyeden hiçbir farkı olmayan bu ilginç ama bir okadarda faydalı tasarım gittiğiniz her yerde herhangi biryere kelepçe şeklinde takıp kilitlemenize olanak sağlıyor.Bu yoğun tempoda unutkanlık olağan olan herkes için bu şemsiye birebir.

Haberin Devamı

Eğlenceli Şemsiyeler

Bambu Şemsiye

Uzakdoğu esintisini şehirde yaşamak istermisiniz ? Bu şemsiye hem çok orjinal hemde oldukça şık gözüküyor.Bambu’dan yapılan şemsiye,özellikle çevre dostu olması sebebiyle tercih sebebi.Bambu’nun yenilebilir bir kaynak olması bize en çekici gelen özelliği oldu doğrusu.Hem uzakdoğu esintisi yaşarken hem de geri dönüşümlü bu bambu şemsiye oldukça faydalı.

Eğlenceli Şemsiyeler

Kalp Şemsiye

En romantik fonlar yağmurda yürüyen iki çift gördüğümüzde başlar.Her yağmurda biraz daha duygusallaşır,kendimizi o fonun içinde görmek isteriz.Ve bu tasarım şemsiye sadece bu romantizmi hayal etmekle kalmıyor aynı zamanda yaşatıyor.Şimdi sevdiklerinizi kolunuza takın ve tek kalbin altında buluşun ve yağmurun tadını çıkarın...

Eğlenceli Şemsiyeler

Samuray Şemsiye

İçindeki samurayı ortaya çıkarmanın tam vakti...Sende şehir içinde uzakdoğu filmlerinden bir karede gibi hissetmek istiyorsan ve özellikle bu savunma sanatlarına meraklıysan,kimseye zarar vermeden şemsiyenle bu görüntüyü vermen mümkün.Yağmurdaki kolaylığı sırtınıza takıp taşıma kolaylığı olması ama tabiiki işin karizmasını bir kenara bırakarak söylüyoruz bunu,çünkü bu tasarım şemsiye oldukça etkileyici.Hatta bu şemsiyeyi T-Box’da 12,50 tl’ye bulmanız mümkün.Bizden söylemesi...

Eğlenceli Şemsiyeler

Gözlük Şemsiye

Şnorkellerden esinlerek tasarlanmış bu harika şemsiye oldukça komik ve eğlenceli gözükmüyor mu ?Yağmurda etrafını bir şnorkel gibi görmeyi sağlayan bi şemsiyeler eğlence için tasarlanmış ve yağmuru eğlenceli bir hale getirmiş.

Haberin Devamı

Eğlenceli Şemsiyeler

Kahve Sevenlere

Kahve sabahlarımızın hatta günümüzün vazgeçilmezi...Alışverişte,işe giderken,toplantı esnasında dışarıdan aldığımız yada evde yapıp termosla yanımızdan ayırmadığımız kahvemiz şimdi yağmurlu havalarda da bizimle...Bu bizim en sevdiğimiz tasarım oldu bile diyebiliriz ki hem yağmurlu havada dolaşırken sıcacık bir kahve yudumlamanın keyfi çok az şeyde var doğrusu...

Eğlenceli Şemsiyeler

Şimdilik bir çoğunun yalnızda internette bulunabildiği bu tasarım harikalarının en kısa zamanda mağalarda da yerini almasını sabırsızlıkla bekliyoruz...

 


Eğlenceli Şemsiyeler

Yazarlar