Stil Ejderha Dövmeli Kız

Ejderha Dövmeli Kız

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Soruyu bil, davetiyeyi kazan!..

Ejderha Dövmeli Kız

H&M'de "Ejderha Dövmeli Kız" dönemi!.. Özel gösterime bilet kazanmak ister misiniz?..

Haberin Devamı

Çarşamba günü dünya genelinde ve Türkiye'de İstinye Park mağazasında raflara çıkan koleksiyonun ardından, filmin ülkemizde gösterime girmesine de çok zaman kalmadı.. Ejderha Dövmeli Kız filmi sinemalarda gösterime girmeden, 4 Ocak 2012'de İstinye Park'ta yapılacak özel gösterim ile izlenebilecek, sizlerde bu gösterim için davetiye kazanmak ister misiniz?..

Herkesin merakla beklediği “Ejderha Dövmeli Kız” filmi Türkiye’de 13 Ocak 2012’de gösterime girecek. Özel gösterim tarihi ise 4 Ocak 2012 Çarşamba akşamıdır. Filmin gösterimi, İstinye Park AFM’de akşam saatinde gerçekleşecektir. Seans bilgileri daha sonar H&M ‘in Warner Bros Türkiye’den aldığı bilgiye göre yarışmayı kazanan talihlilere bildirilecektir!..

Haberin Devamı

İstinye Park'taki bu çok özel ön gösterime, şuanda okuduğunuz haberin sonunda yer alan soruya, doğru ve yazım yanlışsız cevap veren ilk 5 kişi çift kişilik davetiye kazanacaktır.

Herkes şimdilerde Ejderha Dövmeli Kız filminin Amerika versiyonunu merak etmekte!. Çoğu sinemasevere göre, filmlerin kitaptan uyarlamaları birebir olmadığı sebebiyle beğenilmiyor, bakalım “Ejderha Dövmeli Kız” filmi nasıl tepkiler alacak. Hepimiz heyecanla beklemedeyiz.

Filmden önce H&M İstinye Park mağazasında takipçilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan “Ejderha Dövmeli Kız” koleksiyonu Filmin asi karakteriyle bir hayli özdeşleşleşiyor. Deri ceketler ve pantolonlar, yıpranmış kotlar ve aksesuarlar koleksiyonun favori parçaları arasında.

Size yönelteceğimiz soru ise şu oluyor;

Türkiye’de 13 Ocak 2011 günü gösterime girecek “Ejderha Dövmeli Kız” filminin yönetmeni kimdir?

Önemli; Unutmayın, yarışmamızı bu haberin altına yorum yaparak, soruyu doğru ve yazım yanlışsız yanıtlayan ilk 5 kişi kazanacaktır. Davetiyeler çift kişilktir!..

Herkese İyi Şanslar!..

Yazarlar