Editörün Seçtikleri El emeği göz nuru yılbaşı hediyeleri

El emeği göz nuru yılbaşı hediyeleri

23.12.2014 - 10:54 | Son Güncellenme:

Yılbaşı alışverişinizi kalabalık AVM’ler yerine marifetbizde.com’dan yapabilirsiniz

El emeği göz nuru yılbaşı hediyeleri

Türkiye’nin en yeni ve sıra dışı el emeği topluluğu www.marifetbizde.com yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere el emeği göz nuru hediye seçenekleri sunuyor.

Haberin Devamı

Keçe, ahşap boyama, ebru, çini, seramik, örgü, dokuma, dantel gibi hem geleneksel hem de yenilikçi ürünlerin yer aldığı marifetbizde.com, her yaş kategorisine seslenen ürün çeşitliliğine sahip. Örgü kılıflar ve kırlentler, El boyaması dekoratif yastıklar, mozaikten yapılmış oda süsleri, keçeden yapılmış renkli çantalar ve kapı süsleri bulabileceğiniz ürünlerden sadece birkaç tanesi. Endüstriyel olarak üretilmiş ürünlerin, marka taklitlerinin yer almadığı Marifetbizde.com el emeği ürünlerin, sanat eserlerinin, antika eşyaların bulunduğu bir pazar yeri olma özelliği taşıyor.

Güvenli ve kolay alışveriş

Yılbaşı alışverişini kalabalık alışveriş merkezlerinde yapmak istemeyip sevdiklerine farklı hediyeler almak isteyenlerin yeni adresi olan marifetbizde.com kullanıcılara güvenli ve kolay alışveriş olanağı sunuyor.

Haberin Devamı

“Marifetim Güvende” sistemi alıcı, satıcı ve site arasında üçlü bir konferans oluşturarak ürünü, ödemeyi ve müşteri memnuniyetini güvence altına alıyor. Bu sistemde ödeme ilk önce site havuzuna aktarılıyor. Satıcı ürünü kargoya verdikten sonra kargo bilgilerini sisteme giriyor. Bu işlemin ardından alıcının ürüne onay vermek veya sorun bildirmek için 3 iş günü süresi oluyor. Alıcı ürüne onay verdikten sonra ödeme satıcıya aktarılıyor. Alıcıların Marifetbizde.com’daki kişisel bilgileri ve kredi kartı bilgileri SSL teknolojisiyle korunuyor.

Hobiniz gelir kaynağınız olsun

El emeği üreticileri için Marifetbizde.com’da profil ve sergi oluşturmak, ürün listelemek birkaç dakika süren kolay adımlardan oluşuyor. Sitede ürün listelemek ücretsiz. Alıcılar ürün kategorileri arasında kolayca geziniyor, beğendikleri ürünü satın alırken kullanıcı dostu olan sipariş ve ödeme adımlarını izliyorlar.

Site üyeleri Marifetli Blog’da el emeğiyle ilgili yazılar paylaşabiliyorlar. Marifetlerini anlattıkları videoları Marifetli TV’de yayınlayabiliyorlar.

Görsellerde yer alan ürünlerin fiyat bilgileri

1)Yeni Yıl Şans Salyangozu / 30 TL

2) Yeni Yıl Şans Meleği / 45 TL

3) Yeni Yıl Temalı Clutch Aztech Portföy Çanta Bordo / 50 TL

Haberin Devamı

4) Yeni Yıl Temalı Kırmızı kırlent / 45 TL

5) Yeni Yıl Temalı Isıtıcılı Mug / 20 TL

6)Yeni Yıl Temalı Take Away yün kılıf / 15 TL

7)Çan Şeklinde El Yapımı Kokulu Sabun / 5TL

Yazarlar