Estetik El yaşlanmasına karşı ne yapmalı?

El yaşlanmasına karşı ne yapmalı?

22.12.2015 - 12:12 | Son Güncellenme:

Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu kadınları uyardı: Yurtdışında ‘Madonna Elleri’ olarak bilinen el yaşlılığına teslim olmayın.

El yaşlanmasına karşı ne yapmalı

Dünyanın en büyük yıldızlarından Madonna’nın elleri yaşının çok ilerisinde. Şarkıcı bu soruna parmakları açıkta kalan eldivenlerle çözüm buluyor. Ellerin çok fazla su, kimyasal bileşen gibi faktörler yüzünden hızla yaşlandığını belirten Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu kadınları uyardı: “Ellerinize her zaman yüzünüz kadar önem verin!”

Haberin Devamı

Yaptığınız kekler harika olabilir, peki ya elleriniz?

Kadınlar yaptıkları keklerin tadı ne kadar güzel olursa olsun artık ellerindeki yaşlanma belirtilerini yok etmek için estetik cerrahlardan yardım alıyorlar. İstanbul’un önemli estetik cerrahlarından olan Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu yurt dışında ‘Madonna’nın Elleri’ olarak bilinen sorun ve çözümleri hakkında bilgi verdi:

“Kadınlar özelikle yüz bakımları konusunda çok hassaslar.

Ancak eller en az yüz kadar bakıma muhtaç alanlardan birisi. Eller, yaşı en fazla ele veren organımız. Ayrıca doğru bakım yapılmadığı zaman yüze göre daha yaşlı duran bir bölge. Ellerin çok fazla su, güneş ve kimyasal bileşenle teması sonucu oluşan bu gibi durumlar için özel çözümler bulunuyor.”

Haberin Devamı

Op. Dr Bayraktaroğlu, eller için farklı çözümler ve uygulamalar bulunduğunu belirterek: “Öncelikle muayene sonrası sorunları ve ihtiyaçları tespit ediyoruz. Farklı durumlar için farklı uygulamalarımız mevcut. Genellikle dermal dolgular, lazer ile cilt soyma, kimyasal peeling uygulamaları kısa sürede başarılı sonuçlar veriyor.” diyor. Her yaştan kişinin faydalanabileceği el bakımı ve gençleştirme uygulamaları ile kısa sürede memnun edici sonuçlar elde ediliyor.

Ellerinize somon ile hayat verin

Op. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, ayrıca Somon DNA’sının ellerdeki lekeleri çözme konusunda tercih ettikleri başarılı bir uygulama olduğunun altını çiziyor. Somon DNA’sını; yüz, boyun ve dekolte gibi yaşlanma lekelerinin ve etkilerinin görüldüğü tüm bölgelerde uyguladıklarını söyleyen Op. Dr. Bayraktaroğlu kış mevsiminde ellerinizi ihmal etmeyin uyarısında da bulunuyor.

Yazarlar