Editörün Seçtikleri Electro World’de Kampanyalı Cep Telefonu Alana 200 TL’lik Hediye Çeki

Electro World’de Kampanyalı Cep Telefonu Alana 200 TL’lik Hediye Çeki

05.12.2011 - 18:08 | Son Güncellenme:

En son teknoloji ürünleri 'Bir Gün Değil Her Gün Düşük Fiyat' sloganıyla tüketicilerle buluşturan Electro World Türkiye, Vodafone’lu müşterilerine birbirinden farklı cep telefonu modellerini müthiş bir ayrıcalıkla sunuyor.

Electro World’de Kampanyalı Cep Telefonu Alana 200 TL’lik Hediye Çeki

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, düşük fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile dikkat çeken Electro World Türkiye, Vodafone’lu bireysel hat sahibi müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında Electro World Türkiye, BlackBerry 9800, 9300, 9780, iPhone, HTC, LG ve Nokia C6-01 telefonlarından birine Vodafone’un sunduğu 18 veya 24 ay taahhütlü ödeme fırsatlarıyla sahip olmak isteyen müşterilerine, tam 200 TL’lik hediye çeki armağan ediyor.

Haberin Devamı

Electro World Türkiye’nin İstanbul (Capacity, Torium, GOP, Astoria, Bostancı, Maslak, Kartal, Via Port), Ankara (Anatolium, Ankamall, 365, Antares, Gordion), Bursa (Korupark), Konya (M1 Merkez), Denizli (Sümerpark) mağazalarında yer alan Vodafone Cep Merkezleri’nde geçerli olan kampanya, 9 Aralık Cuma gününe kadar sürecek.

Electro World Türkiye mağazalarına gelen tüketiciler numaralarını Vodafone’a taşıyarak veya yeni bir Vodafone hattı alarak, taahhütlü cihaz kampanyasına katılımı ile Electro World’ün sunduğu 200 TL’lik hediye çeki kampanyasından yararlanabiliyorlar.

Yazarlar